Godbidder til hunde

Vovsernes haler logrer bare lidt ekstra, når posen med hunde godbidder findes frem. Snacksene kan du give i forskellige situationer, når hunden har været dygtig og udført kommandoer, skal ekstraforkæles, eller når tænderne skal holdes ved lige. Køb dine godbidder til hunde lige her på Bilka.dk. 

Populære mærker

VÆLG DET RIGTIGE HUNDEFODER TIL DIN HUND

Der er mange ting, der har indflydelse på dit valg af hundefoder. Hvor gammel er din hund? Hvilken race er din hund? Nogle særlige behov og hensyn? Vi hjælper dig med at vælge det rigtige foder til lige netop din hund. 

Brug godbidder til hunde, når…

Som hundeejer har du en masse valgmuligheder, når det handler om hundemad. Og det kan sikkert sommetider være svært at finde hoved og hale i, hvad du bør give din hund. Forskellige hunde med forskellige aldre og størrelser har behov for forskellig kost i form af tørfoder og vådfoder. Sådan er det også, når det drejer sig om godbidder til hunde. 

Hunde godbidder kan du bruge i mange sammenhænge. Brug dem eksempelvis, når: 

  • Hunden skal træne og øve kommandoer 

  • Hunden skal forkæles lidt ekstra 

  • Hunden skal have renset sine tænder 
     

’Skal du ha’ en godbid?’ 

Øver du kommandoer som sit, dæk, giv pote eller rul rundt med din hund, er godbidder gode som belønning. Øvelse gør mester. Sådan er det også med hunde. Har du en bette godbid i hånden, når din hund har gjort en god indsats, vil hundegodbidden efterfuldt af ’dyyyygtig’ garanteret få halen til at logre ekstra. 

Godbidder bruges også i andre sammenhænge. Vil du gerne forkæle din hund lidt ekstra, er godbidder til hunde et godt valg. Endvidere kan du også finde posen med tyggestænger frem, når hundens tænder skal renses, da mange tyggestænger ofte kan være med til at reducere tandsten og plak på bisserne. Læs mere om dette på de pågældende produkter. 
 

Køb hunde godbidderne på Bilka.dk 

Besøg Bilka.dk, hvis du gerne vil forkæle din hund. Udvalget er stort af hundeprodukter såsom eksempelvis hundelegetøj, kurve, hundesnore og hundefoder. Blandt hundefoder er der også godbidder, som ligesom tør- og vådfoderet kan fås med mange smage. Godbidderne findes både som tyggestænger, tyggepinde, snack-strimler og andre former for hunde godbidder, som de firbenet vil elske at tygge og spise. Mangler du godbidder til hunde? Find dem blandt udvalget her på Bilka.dk.