Toorx

Toorx er et italiensk brand, hvor kvalitet og design er i højsædet. Brandet producerer og udvikler produkter til både hjemmetræning, men også til professionel brug. Her på siden finder ud blandet andet udstyr til hjemmetræning i form af motionsmaskiner samt træningsudstyr.

BRUGERVENLIGE MOTIONSMASKINER I FLOT DESIGN

Toorx producerer en lang række af forskellige motionsmaskiner bl.a. motionscykler, crosstrainer, løbebånd og meget mere. Motionsmaskinerne kommer i mange udgaver, så hvad enten du er til hurtig og nem betjening eller en mere avanceret maskine, så finder du helt sikkert det rette hos Toorx.

Motionsmaskinerne er udviklet med brugervenlighed, design og kvalitet som topprioritet og det ses virkeligt på de forskellige maskiner. På siden finder du blandt andet maskiner som:

  • Motionscykler
  • Crosstrainer
  • Løbebånd
  • Spinningcykler

 

TRÆNINGSUDSTYR I TOPKLASSE

Brandet Toorx tilbyder også et stort udvalg af forskellige udstyr til din træning. Hvad enten du er til cardiotræning, styrketræning, yoga, aerobic eller noget helt andet. Produkter er udviklet med højde for at design og kvalitet skal være i topklasse.

Udstyret er perfekt til hjemmetræning men kan også tages med rundt i tasken. Her på siden finder du bl.a. et udvalg af udstyr til:

  • Styrketræning
  • Cardio
  • Fitness

 

PRODUKT OG DESIGN

Toorx , et brand ejet af Garlando, blev oprettet ud fra ønsket om at udvide sin horisont yderligere, med udgangspunkt i hjemmefitnesssektoren. Særlige egenskaber ved Toorx-produkter er det høje niveau af design og konstruktion, Made in Italy-designet og den konstante søgen efter innovative løsninger for at imødekomme behovene hos enhver type bruger.

Designet til at tilfredsstille et krævende publikum, men også opmærksomt på forholdet mellem kvalitet og pris, bliver det brede Toorx-sortiment mere og mere komplet, herunder produkter til både aerob og anaerob træning, og inkluderer værktøjer og tilbehør til fitness, vægtløftning, boksning og kunst. træning kampsport.