Tennisketchere

Kom nemt i gang med at spille tennis med din egen tennisketcher. Vi har ketchere til både børn og voksne, øvede og begyndere. Ketcheren er vigtig for, hvor meget kraft du kan få i slaget, og hvor stor kontrol du har med bolden.

Tennisketchere i høj kvalitet

Vil du gerne være god til at spille tennis, er din egen ketcher et must. Den gør det muligt for dig at træne, når du vil, og når du bruger din egen tennisketcher, har du virkelig mulighed for at lære den at kende.

  • Der findes Ketchere til både børn og voksne
  • Få en ketcher, der passer til dig i størrelsen
  • Der er ketchere til både begyndere og øvede

Her hos Bilka.dk finder du både tennis-ketchere til voksne og børn, da vi har dem i forskellige vægtklasser og størrelser. Det er ikke kun som barn, at du kan begynde at spille tennis, for voksne er det også en sjov sport, hvor du kan forbrænde nogle kalorier. Derfor har vi gode begynderketchere til voksne, men vi har også nogle til de mere øvede.

Forbrænd mange kalorier ved at spille tennis

Tennis er en sjov og god måde at forbrænde kalorier på, da du forbrænder mange på kort tid.  En voksen på 73 kilo forbrænder cirka 584 kalorier på en times tennis. Andre gode måder at forbrænde kalorier på er ved at tage ud at ro eller at sjippe

Sådan vælger du den rette tennisketcher

Når du skal vælge en tennis-ketcher, er det afgørende, om du er begynder eller øvet.

Som begynder skal du gå efter en længere ketcher med et større hoved og en lav vægt, mens det for en øvet er lige omvendt. Det store hovede og det lange skaft gør det nemmere for begynderen at ramme bolden og få meget kraft på sit slag.

For den øvede vil det modsatte dog være tilfældet. Et mindre hovede og et kortere skaft giver en bedre kontrol med bolden og mulighed for at sætte kraft bag sine slag.

Bilka – mere end bare en butik – vi står for oplevelser til hele familien.