Bordtennisbat

Her på siden finder du forskellige bordtennisbat og bordtennissæt, der er udviklet til forskellige spille-niveauer. Find det bat der passer til dine behov blandt bat med forskellige kombinationen af belægning, træ og opbygning

 

Derfor bør du købe dine egne bordtennisbat

Hvad end du er nybegynder, øvet eller bare gerne vil have gang i noget sjov underholdning med dine venner, er dét at købe sine egne bordtennisbat det helt rigtige valg. Battene fylder ikke meget, og du vil hurtigt lære dit eget bat at kende, hvilket giver dig et bedre spil.

Derudover er der andre fordele i at købe dit eget bordtennis-bat:

  • Du passer bedre på dit eget bat
  • Gør det nemt at spille med venner
  • En billig og langtidsholdbar investering

Når først du har bat liggende hjemme, kan der gå lang tid, før det igen er nødvendigt til at købe nye bordtennisbat. Med et godt cover som en del af dit øvrige bordtennisudstyr kan du tilmed forlænge levetiden på battet endnu mere. Det gør det samtidg nemt at tage det med rundt, uden det får skader.

I udvalget her på siden kan du også købe sæt med flere bordtennisbat i, så du har til alle vennerne også. I mange af sættene følger der desuden bolde med, så du har det mest essentielle for at komme i gang med at spille.

Sådan vælger du det rigtige bordtennis-bat

Under hvert produkt kan du læse om, hvilke materialer battet er fremstillet af m.m.

  • Øvet: Er du øvet bør du gå efter et professionelt bat med f.eks. carbon-teknologi, som øger stabiliteten i battet og giver det mere kraft.
     
  • Nybegynder: Er du begynder eller spiller du mest for hyggens skyld, er selve battet ikke så afgørende. Her gælder det om at vælge et bordtennis-bat med kontrol frem for skru og fart, så du kan lære de rigtige slag til at begynde med. Derfor er bat i den laveste prisleje fine til nybegyndere.

Vælg dit nye bordtennisbat fra anerkendte brands som Dunlop og Kettler med det samme, og bestil i samme omgang et nyt bordtennisbord til hjemmet!