Tennisbolde

Spil med de samme tennisbolde som dem i den prestigefyldte turnering i verden - Wimbledon. På Bilka.dk har vi fantastiske tennisbolde fra mærker som Slazenger, der giver dig uovertrufne spilleegenskaber og bolde med lang holdbarhed. Se udvalg herunder og få ubegrænset returret på Bilka.dk, når du bestiller tennisbolde.

Opgradér dit spil med egne tennisbolde

Vil du gerne hurtigt i gang med at spille tennis? Med din egen tennisketcher og tennisbold kan du træne eller spille kampe, hvornår du vil. I vores udvalg finder du blandt andet tennisbolde, der er den samme slags bold, der bliver brugt til Wimbledon. Vil du prøve at spille på samme niveau? Med vores billige tennisbolde:

  • Bliver du måske mere motiveret til at spille

  • Behøver du ikke længere låne grej af andre

  • Får du god kvalitet til både øvede og nye

  • Er der lagt op til sjov tennis med familien

Et godt råd er at købe en del tennisbolde, da det er uundgåeligt, at der bliver slået nogle ud af banen, som er svære at finde igen. Se resten af vores udvalg inden for ketchersport. Bestil i dag på Bilka.dk og få ubegrænset returret.

Find den rette tennisbold til dit behov

Der er ingen tennisbolde, der er ens. Derfor er det også vigtigt, at du tænker over de forskellige parametre, der afgør, hvilken tennisbold, der passer til dig. Du finder nemlig både lette tennisbolde, tunge tennisbolde, bløde tennisbolde og flere slags endnu.

Hård tennisbold: Denne type bold er meget “livlig” og hopper rundt på tennisbanen. Her får du knap så meget spin, da den bliver trukket flad på samme måde som en blød tennisbold.

Mellem tennisbold: Hvis du vil have en allround tennisbold, så skal du vælge denne. En mellem tung tennisbold er den mest brugte. Bolden er nemlig nem at spille med, og den har nemmere ved at skabe spin til dine slag.

Blød tennisbold: Er du en af de yngre spillere eller ny på banen? Gå efter en blød tennisbold, der er nem at spille med. Den bløde kvalitet gør det nemmere for dig at få et godt spil i gang.