Padel tennis bat

Padel eller padel tennis er en sjov sport, der er kommet for at blive. Derfor behøver du naturligvis også dit eget padel tennis bat, så du kan træne og vinde over familien samt venner. Se varieret udvalg af kraftfulde padel tennis bat til forskellige niveauer. Bestil online.

Få sjov med dit eget padel tennis bat

Når du spiller padel, dyrker du i princippet to forskellige slags sportsgrene på én gang. Den populære sportsgren er nemlig en blanding af tennis og squash. Det bedste ved det hele? Du behøver ikke have kendskab til nogen af de andre sportsgrene, før du kan prøve padel. Køb dit eget padel tennis bat på Bilka.dk og se frem til:

  • At træne og have det sjovt med familien

  • At slå med det rigtige padel bat til dit niveau

  • At slippe for at leje udstyr eller låne af en ven

  • At vælge mellem flotte og holdbare designs

Spil din nye yndlingssport derhjemme eller tag den med til træning. Se resten af vores brede udvalg inden for ketchersport på Bilka.dk

Hvilken padel tennis ketcher skal jeg vælge?

Er du allerede blevet bidt af padel, eller overvejer du at komme i gang, men er i tvivl om hvilket padel tennis ketcher, du skal vælge? Vi giver dig gode råd med på vejen. Du skal nemlig både tænke på vægt, balance og hovedform.

En padel tennis ketcher kan have forskellige former; cirkel-, dråbe- og diamantformet. Den cirkelformet er til begynderniveau, fordi du får lettere ved at ramme bolden rigtigt, når du slår. Dråbeform er bedst til den let-øvede spiller. En diamantformet padel tennis ketcher er til den erfarne spiller, fordi du får mere power i slaget.

Balance er også inddelt i tre kategorier: hovedtung, mellemtung og hovedlet. Ved et hovedlet bat får du bedre manøvrering og hastighed i svinget. I de hovedtunge padel tennis bat får du ekstra power til dit slag.

Det er naturligvis ikke kun produkter til padel og andre former for ketchersport, vi tilbyder. Kig i vores udvalg inden for sport og motion her og få ubegrænset returret på Bilka.dk.