Bordtennisborde

Her på siden finder du forskellige bordtennisborde til forskellige behov, hvor både nybegynderen og den øvede kan være med. Find det bordtennisbord du bare ikke kan undvære til garagen, værelset eller stuen og giv den gas med venner og familie.

Derfor bør du købe et nyt bordtennisbord

Et bordtennis-bord er et must til dig, der elsker at spille bordtennis og gerne vil kunne spille mod vennerne, når du har lyst. Med et bordtennisbord i hjemmet er der altid mulighed for god underholdning og sjov motion.

Der er mange fordele ved nutidens moderne bordtennisborde:

  • Kan foldes sammen og pakkes væk efter behov
  • Fås i forskellige størrelser
  • Fås med eller uden smarte ekstra funktioner

Hvis du ikke bruger bordtennisbordet så ofte er et bord, som er designet til at kunne tages frem og pakkes ned efter behov perfekt til dig. Det er ingen hemmelighed, at et bordtennisbord optager plads. Har du udfordringer lige præcis med pladsen, er et sammenklappeligt bord til bordtennis guld værd.

Andre borde henvender sig mere til den professionelle spiller, og er bl.a. udstyret med ekstra funktioner, som playback-funktion og batholdere.

Se også vores udvalg af bordtennisudstyr, og bestil bat og bolde sammen med bordet, så du har alt udstyret klar med det samme.

Sådan vælger du det rigtige bordtennisbord

Først og fremmest skal du gøre dig det klart, om du vil spille på et bord med internationale spillemål. Disse borde er de største, men giver også følelsen af at spille ’rigtig’ bordtennis. Kan du nøjes med mindre borde, behøver du samtidig mindre plads derhjemme.

Herefter skal du finde ud af, hvad du prioriterer højest. Skal bordet kunne pakkes hurtigt ned, eller er det vigtigere, at pladen er i træfiber og nettet er i højeste kvalitet? Prisen følger kvaliteten, og du kan få borde i alle prislejer.

Vælg et bord, der passer perfekt til dine behov, og bestil det hjem allerede i dag! Og husk, at du altid har ubegrænset returret, når du handler på Bilka.dk.