Dartskive

Det er sjovt for alle at skyde til måls mod en dartskive. Med et udvalg af både papir, klassiske og elektroniske udgaver af dartskiver behøver det ikke kun være for stærke mænd. Nyd familietid omkring en elektronisk dartskive, eller træn de yngste i at ramme på en dart-skive af papir. Se det store udvalg herunder.

Dartskive i flere versioner

Moderne versioner af dartskiver er elektroniske og tillader dig at holde styr på resultaterne i en app. Træningsversionen er i praktisk papirformat, mens de klassiske aldrig går af mode. Nyd fordelene ved at have en dartskive i hjemmet:  

  • alle kan samles om dartspillet
  • du kan træne din kasteteknik
  • offline tid i socialt fællesskab

Uanset version har alle dartskiver de klassiske 20 felter, de klassiske farver og den klassiske størrelse, som alle kender. Alle dartskiver er til ophæng på væg, og alle aldersgrupper kan være med til det sjove spil.

Hvilken type dartskive skal du vælge?

En dartskive er ikke længere bare en dartskive. De velkendte runde målskiver findes i flere versioner, hvor der er forskellige fordele ved hver slags:

  • Klassisk – den klassiske dartskive er typisk lavet af sisal med nummerering i metalsnor. På mange af de klassiske dartskiver kan metaltråden drejes, så slitagen bliver ligeligt fordelt. Gode dartskiver efterlader ikke huller ved brug, så de har en meget lang levetid. Du kan vælge mellem den frithængende klassiske dart-skive eller en version med låger til opbevaring af pile.
     
  • Elektronisk – en elektronisk dartskive kan mere end en klassisk. Den kan parres med en app, der holder styr på resultaterne, og der findes flere forskellige spil til. Nogle af de elektroniske modeller har udskiftet den klassiske metaltråd ved nummereringen til et flot LED-lys i forskellige farver. En elektronisk dart-skive slides ikke fysisk så hurtigt op, men kræver til gengæld batterier eller el-tilslutning.
     
  • Papir – en dartskive i papir er beregnet til træning. Når børn eller nybegyndere skal lære dart, kan kastet i sig selv være en svær disciplin. Flere papirmodeller er monteret på bagsiden af en klassisk dartskive, så nybegynderen er klar til et rigtigt spil, så snart kasteteknikken er på plads. Papir-dartskiver kan ikke genbruges.

Køb her på Bilka.dk – vi står for oplevelser til hele familien.