Guides til cykeludstyr

Få endnu mere glæde med det rette tilbehør til din cykel

Når du skal vælge en cykel, er det selvfølgelig vigtigt at du vælger en der passer til dig og dine behov. Der findes mange forskellige modeller og typer på markedet, så kan med garanti finde en der passer til dit budget og ambitionsniveau.

Vi har skrevet en masse cykel-guides der hjælper dig med at finde frem til en rigtige cykel, hvordan du samler den og meget mere.

Men det er selvfølgelig også vigtigt, at du finder det rigtige udstyr til din cykel. Med det rette udstyr får du nemlig meget mere køreglæde og mulighed for at suse afsted på landevejene eller blive skovens ukronede MTB-konge.

Desuden er der noget udstyr der er lovpligtigt - og det vil du selvfølgelig ikke undvære.

 

Vælg det rette tilbehør til din cykel

Når du skal vælge tilbehør til din cykel, er det vigtigt, at du kender dine behov og ønsker. Udover at finde nogle gode cykellygter og en holdbar cykelhjelm, så kan du med fordel udstyre din cykel med cykelkurve, cykelstol og meget andet, alt efter dine behov.

Det er vigtigt, at du vælger det tilbehør, som er til gavn for dig. Vælg derfor cykeludstyr, som kan gøre din cykeltur lettere.

Montering af skærmsæt på citybike

Du kan nemt og hurtigt montere et skærmsæt på din citybike, så du minimere risikoen for skidt og snavs. I denne guide viser vi dig, hvordan du hurtigt og enkelt kan sætte skærmsættet på cyklen.