Cykelbremser

Når du suser rundt på din cykel, så er det naturligvis vigtigt, at alle cyklens funktioner virker optimalt. Det gælder i høj grad bremsen. Er det derfor ved at være tid til at skifte din cykelbremse ud? Så kan du heldigvis finde gode løsninger blandt udvalget på Bilka.dk.

HVILKEN CYKELBREMSE SKAL DU VÆLGE?

Rullebremse, V-bremse, skivebremse eller fodbremse - det kan være svært at vide, hvilken du skal gå med. Læs om de forskellige cykelbremsetyper samt deres fordele og ulemper. 

SÅDAN SAMLER DU EN CYKEL MED RULLEBREMSER

Har du købt en cykel med rullebremser, som du selv skal samle? Så har vi lavet en nem og overskuelig guide til dig, så du hurtigt kan samle den med vores professionelle cykelsmed med på sidelinjen. 

Sådan samler du en cykel med skivebremser

Det er super simpelt at samle en cykel med skivebremser - og særligt hvis du følger vores videoguide, hvor vores professionelle cykelsmed er med på sidelinjen og viser dig, hvordan du gør.

Hold din cykel i topform med nye bremser

Hvis du cykler meget, bruger du naturligvis også bremsen en del. Især hvis din rute til og fra skole eller arbejde involverer en bakke eller to. Begynder du pludselig at føle, at din bremse siger en underlig lyd eller virker svagere end normalt, så bør du kraftigt overveje at udskifte den.  

Har du ikke lyst til at tage forbi cykelhandleren, så kan du heldigvis fikse din jernhest billigere derhjemme. På Bilka.dk tilbyder vi flere forskellige cykelbremser. Dermed kan du finde lige netop den, der passer til din cykel. Når du handler hos os, kan du samtidig nyde godt af ubegrænset returret. Du behøver derfor ikke være nervøs for at købe noget forkert, hvis du ikke er vant til at fikse cyklen selv.  

Opgradér din cykel med funktionelt udstyr 

Bilka.dk har Danmarks største vareudvalg. Det betyder blandt andet, at du nemt kan finde alt til din cykel ét sted. Mangler din cykel derfor at få opgraderet andet end bremsen? Så kan du undersøge vores brede sortiment af cykelreservedele. Vi har både praktiske bagagebærer og smarte cykelkurve, så du nemt kan have lidt mere med på cyklen.

Du kan finde alt til din tohjulede ven på Bilka.dk. Ved du ikke lige umiddelbart, hvilket cykeludstyr, der kan gøre din oplevelse på cyklen endnu bedre? Så kan du med fordel gå på opdagelse i det brede sortiment. Her kan du helt sikkert finde den rette inspiration.