Praktisk bagagebærer til cykel

Til din jernhest hører der sig selvfølgelig et praktisk bagagebærer. Her kan du nemlig spænde din taske eller andet oppakning fast. Så hvorfor ikke udnytte din cykel til fulde? Kig i vores funktionelle sortiment af bagagebærere til din cykel, og tramp afsted på din smarte cykel.

Sådan monterer du en bagagebærer

Ønsker du lidt ekstra plads på cyklen? Så skal du have en bagagebærer. Derved kan du nemt have tasken med. 

Optimér din cykel med et bagagebærer

Forestil dig, at du skal cykle fra A til B på din smarte cykel. Du har din fyldte rygsæk på ryggen, men du vil gerne have mere oppakning med. Problemet er bare, at du ikke har noget sted på cyklen at spænde det fast. Her kommer vores billige bagagebærere ind i billedet. Med en funktionel model herfra kan du:

  • Gøre bedre brug af hele cyklen
  • Medbringe endnu mere baggage
  • Aflaste ryggen og skuldrene
  • Nemt påsætte og aftage dit bagagebærer


Spænd alt fra din pakke fra posthuset, dine indkøb eller sportstaske fast, og sus afsted. På Bilka.dk har vi sørget for en cykel bagagebærer med praktiske detaljer og i forskellige størrelser. Find den model, der passer til din cykel. Husk, at du har ubegrænset returret, så du ka’ bytte dine varer. Det gælder, så længe de er i intakt og original emballage, og at du husker din kvittering. Se alle vores cykelreservedele.

Pas godt på din bagagebærer til cykel

Gætter vi rigtigt, har du sikkert prøvet at sidde bag på cyklen som ung. Men et bagagebæger til cykel er nu beregnet til oppakning - ikke mennesker. Hvis du belaster den for meget, går det både ud over bagagebærer og cykel. Kig derfor efter, hvor meget den enkelte model kan bære.

Du kan montere vores bagagebærere enten på cyklens bagparti, direkte på sadelpinden eller foran som frontlad.  En god bagagebærer bagerst på cyklen kan typisk bære 25 kg eller mere. Andre kan tage en belastning på maksimum 10 kg. Du ka’ altså få plads til stort set alt det, du har brug for.

Flere af vores bagagebærere til cykel er lavet i aluminium. Et holdbart materiale, der både er let og kan håndtere tung last. Se resten af vores brede udvalg af cykler i høj kvalitet på Bilka.dk.