Perler og smykkefremstilling

I de tidlige år udvikler barnet sig meget og har brug for at styrke sine basale evner såsom at genkende farver, skelne former fra hinanden og gribe små genstande. Og her er perler et helt oplagt pædagogisk værktøj, som samtidig indbyder til mange timers sjov og kreativ leg.

Stort udvalg af perler på Bilka.dk

Her på siden finder du et bredt udvalg af perler i alverdens farver. Med et stort perlesæt med hele 36.000 perler i forskellige farver er der masser af muligheder for at lave flotte perlefigurer og kreative mønstre. Er du på udkig efter en sjov gave til de yngste, så kan en Hama-perler gaveæske være et godt valg til barnet, som elsker at lave farvefyldte armbånd og flotte halskæder.

 

Stort udvalg af perler til kreativ udfoldelse

Der er intet som kreative aktiviteter og projekter, der styrker børnenes fantasi, og der er ingen større lykke og stolthed at spore i deres øjne, end når et projekt er lykkedes. Perler og perleplader er en god aktivitet, som børnene kan deltage i allerede fra en tidlig alder, og derfor har vi sørget for at samle et bredt udvalg af perler og perleplader her på Bilka.dk.

Til en start kan de små perler godt være en udfordring for børnenes små usikre fingre, men der går ikke længe, før pincetgrebet sidder lige i skabet og børnene også begynder at forstå, at de små dimser i plastik kan bruges til at sammensætte deciderede motiver, der senere kan smeltes om til figurer med hjælp fra strygejernet. Har du ikke sådan et i huset, er det ingen hindring. Du kan nemlig altid finde et godt og billigt strygejern her på Bilka.dk.

 

Perler i mange størrelser

Når det kommer til perler kender de fleste uden tvivl de klassiske HAMA midi perler, men det er de færreste, der ved, at der er alternativer i form af perler og perleplader, som også kan bruges af de helt små børn fra 3 års alderen. Udover maxi perlerne fra HAMA er også Plus perler og perlesæt fra Aquabeads med Disneys kendte figurer gode bud på perler og perleplader til børn.

Perler er en god aktivitet for både børn og voksne at lave sammen, og legen med perlerne går aldrig af mode og kan derfor også sagtens være god fordybelse for dig, der ikke har børn, men som elsker at være kreativ og bruge dine hænder. Perleplader er ikke et forpligtende projekt og kan nemt stilles til side til en anden dag, eller du kan hælde perlerne tilbage i posen og starte forfra, hvis du fortryder dit valgte motiv og hellere vil lave et andet. Intet er endeligt, før din perleplade er strøget.

Køb  perler online på Bilka.dk

Hos Bilka er det nemt at finde de perler og perleplader, du skal bruge. Vi har HAMA perler i et væld af forskellige farver og også blandede poser med flere farver, så du får et alsidigt udvalg at vælge imellem, når du gerne vil kaste dig over at lave perleplader. Som sagt er vores Aquabeads perler med motiver som Frozen/Frost, Askepot og Find Dory også populære, ligesom at vores Plus perler indbyder til mange timers kreativ leg.

Find dine ønskede perler i vores sortiment og bestil dem hjem med få klik. Så sender vi din bestilling til din hjemmeadresse eller til en Bilka, føtex eller Netto efter dit valg, så du selv kan hente dine nye perler, når det passer ind i dit program. Så er der måske tid til fordybelse med perleplader og kvalitetstid med familien allerede i weekenden? Vi glæder os til at modtage din bestilling!