Diamond art

Måske har du allerede set videoer af diamond art på de sociale medier. Hvis det ligner noget, du kan få tiden til at gå med i din fritid, så kan du heldigvis vælge mellem et bredt sortiment på Bilka.dk. Se hele vores udvalg her på siden, og bestil din nye diamond art online.

Hyg dig med flotte diamond art billeder 

Uanset om du kender til diamond art eller ej, så er der gode chancer for, at du kan blive helt bidt af denne trend. Det er nemlig ganske simpelt at give dig i kast med. Og så er det samtidig også tilfredsstillende, når du færdiggør et område, en farve – og naturligvis hele motivet.  

Selve princippet i diamond art er meget ligesom at lege med perleplader. Dog får du en bestemt mængde diamant-perler og bestemte farver, der passer til dit motiv. Der er dermed knapt så frie rammer, men derimod er det større billeder, du skaber. De små diamant perler skal klistret på billedet på visse områder, så dit motiv langsomt kommer til live. Og når du er færdig med dit mesterværk, kan du oplagt hænge det op på væggen i en flot ramme.  

 

Find fine billeder og motiver til store og små 

På Bilka.dk kan du finde motiver, der er oplagte til børn. Det kan blandt andet være: 

  • Magiske væsener 
  • Dyr 
  • Regnbuer og andre søde motiver 

 

Og selvom disse versioner ikke er så krævende, så kan voksne også sagtens få glæde af dem. Hvis du eksempelvis er en nybegynder, der for første gang skal give dig i kast med diamond art, kan det være en god idé at starte med et simpelt motiv. På den måde kan du lære teknikken, inden du giver de mere avancerede motiver et forsøg. 

Hvis du går på opdagelse i vores udvalg af diamond art men samtidig står og mangler lidt nye hobbyartikler, så kan Bilka.dk stadig hjælpe. Her er der mulighed for at finde noget sjov, kreativ og lærerigt underholdning til hele familien. Og med ubegrænset returret behøver du ikke engang holde dig tilbage, hvis du føler dig fristet af vores spændende sortiment.