Smykkeperler

Har dit barn lyst til at lave sine egne smykker? Slip kreativiteten løs og sammensæt forskellige perler. Med smykkeperler købt på Bilka.dk kan dit barn nemlig lave sine helt egne smykker. Her er det kun barnets fantasi, der sætter grænsen. Se vores brede udvalg her på siden.

Lav hjemmelavede smykker 

Er du på udkig efter en gave til de mindste? Eller legetøj, der styrker dit barns fantasi og kreativitet? At lege med perler og lave sine egne smykker er en sjov og hyggelig måde at være sammen med sine børn. 

Her på siden finder du derfor et bredt udvalg af børnevenlige perler til smykker. Vores store udvalg byder på et væld af farver, størrelser og varianter. Du kan blandt andet vælge mellem glasperler, træperler og perler i plast. Hvis du vil have perler til den helt store smykkefremstilling, så skal du tage et kig på vores perlesæt. Her finder du over 2.000 dele i forskellige størrelser og farver. 

 

Sådan designer du dine egne smykker 

På Bilka.dk kan du finde store perler, der gør det nemt for dit barn at sætte dem på snor. Vores smykkeperler er gennemborede perler, der blandt andet gør det muligt at lave en perlekæde. Det er dog kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du kan lave med vores smykkeperler.  Du derfor også give dig i kast med: 

  • Armbånd 
  • Øreringe 
  • Halskæder 
  • Hårpynt 
  • Nøgleringe med navn (her kan du bruge vores perler med bogstaver)
  • Hjemmelavede gaver

Når du eller dit barn skal i gang med at fremstille øreringe, halskæder eller armbånd, kan i med fordel se vores udvalg af vedhæng til smykkefremstilling. Her finder i blandt andet vedhæng som hoops øreringe, ørebøjler, kabinelåse og meget mere. 

 

Køb smykkeperler på Bilka.dk 

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af kreativt legetøj og hobbyartikler til både børn og voksne. Leder du efter andet tilbehør til dit næste kreative projekt? Vi sælger også hobbymaling, kreakasser, cernit og meget mere. Gå på opdagelse her på siden, og find netop de varer, der falder i din smag.