Strygeperler

Kan dine børn lide at lege med strygeperler? Når de har lagt deres flotte motiver på perlepladerne, skal de naturligvis gemmes, så perlerne kan pynte rundt omkring på børneværelset. Udforsk vores brede udvalg af strygeperler her på siden og bestil online i dag.

Stort udvalg af strygeperler

Strygeperler indbyder til mange timers leg. Efterhånden som dit lille barns finmotorik og pincetgreb bliver forfinet, vil det få meget glæde og sjov ud af de farverige perler. Strygeperler er nemlig et godt pædagogisk værktøj, som styrker barnets basale evner – som at lære at gribe de små perler, genkende de mange forskellige farver og ikke mindst skelne former fra hinanden.
 

Sådan stryger du perleplader

Når du leger med perler, kan du både følge færdiglavede perlemønstre, men du kan også sagtens lave mønstre ud fra din egen fantasi.

Når du har placeret dine perler i et ønsket mønster på din perleplade, er det tid til at stryge perlene. Her er det vigtigt, at du følger anvisningen på dine strygeperler – men brug ikke en for høj temperatur, da dette vil give dit perlemønster et ujævnt resultat. Hama miniperler skal som udgangspunkt stryges ved en temperatur, der svarer til at stryge uld. Hama midiperler skal styres ved temperaturer svarende til bomuld, og Hama maxiperler ved temperaturer som linned.

Fremgangsmåden til at stryge perler:

  • Placér et stykke bagepapir ovenpå dine Hama perler og perlepladen

  • Brug et strygejern til at smelte perlerne sammen. Har du ikke et strygejern liggende derhjemme, kan du se vores udvalg af strygejern her.

  • Dine perler skal stryges med bløde bevægelser. Hold ikke strygejernet på samme sted i længere tid af gangen.

  • Vend perlepladen om og læg dit bagepapir henover bagsiden af perlerne. Stryg nu igen på begge sider, indtil de er smeltet.
     

Køb dine strygeperler på Bilka.dk

På Bilka.dk finder du et væld af perler og perleplader. Find dine ønskede farver fra vores brede udvalg, og bestil det online på Bilka.dk. Så sender vi din bestilling, så du og dit er klar til mange timers hygge med vores strygeperler.