Gurli Gris bøger

Du kender sikkert allerede TV-serien om Gurli Gris, men vidste du, at du også kan få bøger om den elskværdige lille gris og hendes familie? På Bilka.dk finder du flere forskellige Gurli Gris-bøger, som du kan læse højt for de mindste. Børnene får samtidig glæde af bøgernes flotte illustrationer.

Mød Gurli Gris og hendes familie

Gurli Gris stammer fra Storbritannien, hvor hun går under navnet Peppa Pig. I Danmark har den lille gris dog også vundet adskillige børns hjerter, og hun er blevet fast inventar hos flere danske børnefamilier. Umiddelbart kender de fleste nok Gurli Gris fra TV-serien af samme navn, men faktisk findes der et hav af Gurli Gris-produkter - heriblandt Gurli Gris-puslespil, -legetøj, -spil og -bøger.

Bogserien handler på lige fod med TV-programmet om en gris, der hedder Gurli. Gurli bor sammen med sin lillebror Gustav Gris, Mor Gris og Far Gris, mens historierne jævnligt inddrager mange af Gurlis venner. Du kan for eksempel møde søde karakterer som Pedro Pony, Emilie Elefant, Karina Kanin og Sara Zebra. 

 

Lad dit barn lære med Gurli Gris-bøger

Der er udgivet mange bøger med Gurli Gris i hovedrollen. Bøgerne er letlæselige og tager som regel udgangspunkt i helt almindelige hverdagssituationer. De relaterbare situationer vil helt sikkert vække dit barns interesse og gøre det ekstra sjovt at læse om den lille gris og hendes familie. 

Gurli Gris-bøger egner sig perfekt som de allerførste læs-selv-bøger, men gerne med mor og far som assistance. Hvis dit barn allerede har stiftet bekendtskab med Gurli Gris og hendes univers via en tablet eller et TV, så vil bøgerne med garanti også blive et kæmpe hit. 

 

Udforsk andre børnebøger på Bilka.dk

Er dit barn vokset fra historierne om Gurli Gris og hendes familie og venner? Eller trænger du og dit barn til et friskt pust til børnebogssamlingen? På Bilka.dk finder du blandt andet billedbøger, sansebøger og bøger med godnathistorier.

Læs højt for dit barn inden sengetid, som eftermiddagsaktivitet eller blot som ekstra kvalitetstid. Højtlæsning kan være et godt redskab til både at få børn til at falde til ro og stimulere deres fantasi. Gå på opdagelse på Bilka.dk, og glæd dit barn med både klassiske og nye historier.