Guides til cykler

Her på Bilka.dk kan vi hjælpe dig med købet af en cykel. Vi hjælper med alt lige fra at vælge den rigtige cykel eller cykeldel, hvordan du skal vaske din cykel, til vedligeholde og justering og mange flere guides.

Guides til montering af cykeldele

Cykelguides på Bilka.dk

Få hjælp til alt fra valg til vedligeholdelse af cykel og cykeludstyr

En ny cykel er en stor investering. Derfor er det vigtigt, at man føler sig tryg i købet. For at hjælpe dig med at finde den rigtige cykel, og sørger for, at du er tryk ved at købe en cykel online, har vi lavet en række hjælpeguides.

Uanset, om du skal vælge en cykel, samle en cykel, montere cykeludstyr eller vedligeholde din cykel, så kan du finde en guide her, som kan hjælpe dig.

 

Guides til valg af cykel- og cykeltilbehør

Er din cykel lige gået i stykker, så du trænger til en ny, men ikke kan bestemme dig for, hvilken du skal vælge? Så har vi her på Bilka.dk et stort udvalg af guides, som kan hjælpe dig til enten at finde den rette cykel eller det rigtige cykeludstyr. Du kan for eksempel finde hjælp til at vælge følgende cykeludstyr:

  • Valg af cykellygter
  • Valg af dæk og slanger
  • Valg af bremse

Men er du i tvivl om valg af cykel, så har vi også en række vejledninger, som kan hjælpe dig her:

  • Generel hjælp til valg af cykel
  • Valg af børnecykel
  • Valg af elcykel
     

Guides til samling af cykel

Har du købt din cykel online og nu står overfor at skulle samle den, så kan du finde hjælp online på Bilka.dk. Vi har videoguides til alle typer cykler, så uanset om du har købt en racercykel, MTB, elcykel eller en almindelig citybike, så kan du finde en guide, som hjælper dig med at samle den.

 

Guides til montering af cykeludstyr

At sende cykler til cykelsmeden kan være en dyr affære. Især fordi mange af tingene er noget, som du sagtens selv kan klare. For eksempel kan du sagtens selv montere cykeltilbehør og cykelreservedele derhjemme. Men måske du blot har brug for lidt hjælp.

Derfor kan du her på Bilka.dk se en professionel cykelsmed vise dig nøjagtigt, hvordan du montere cykeludstyr.

 

Guides til vedligeholdelse og justering af cykler og cykeldele

Netop fordi en cykel er en stor investering, er det vigtigt, at cyklen og dens dele bliver vedligeholdt. Det kan nemlig give flere års ekstra levetid at passe godt på den.

Det kan især blive dyrt, hvis du ikke passer på cyklens mere tekniske dele som gear og bremser, eller elcyklens elektriske dele. Derfor har vi samlet en række guides, så du kan passe bedst muligt på din cykel.