Pinata

Sådan holder du en pinata fest med mexicansk tema

FAQ on Pinata

 

Sådan holder du en Pinata-fest med mexicansk tema

Skal der være fest i børnehøjde, er en pinata-fest helt oplagt. Den mexicanske tradition med at slå hul på en farvestrålende pinata med bind for øjnene skal nok få gang i lattermusklerne – og sprede stor glæde, når slik og godter vælter ud. Det allerbedste er at holde festen udendørs, så der er masser af plads at slå sig løs på. Pinataen var oprindeligt en lerkrukke formet som en syvtakket stjerne, der symboliserede de syv dødssynder. Ved at slå den itu mente man at kunne knuse ondskab og fristelser.

Pinata pynt og udklædning

Skal du holde pinata-fest, skal der naturligvis en pinata til. Tænk mexikansk stemning, når du pynter med flag, vimpler, servietter, guirlander, serpentiner og drikkevarer i festlige farver med flotte sugerør - En pinata fest er fyldt med farver! Du kan også bede gæsterne komme i farvestrående tøj for at gøre pinata festen ekstra festlig. 

Mexicansk mad til Pinata fest

Til en pinata fest er det oplagt med mexicansk mad. Og det er heldigvis tit noget, som ofte falder i både børn og voksnes smag. Server lækre tortillas, sprøde taco's, nachos eller måske chili con carne? 

Et bud på en drønlækker mexicansk dessert kunne være sprøde, søde churros - et garanteret hit hos børnene!

 

Mexicansk musik

Du har styr på pinata'en, pynten, udklædningen og maden - så mangler du kun at fyre op for lidt mexicansk musik for at stemningen er helt i top. Gå efter et klassisk Mariachi band - hvis det er en større fest kan du jo overveje, om I skal eje et rigtigt bando og ikke blot afspille fra telefonen...

Andre temafest idéer?

Få idéer til temafester og find alt, hvad du skal bruge til din næste fest: Borddækning, pynt, udklædning, mad, drinks, taler, festlege og meget mere! Fester & Gæster er vores univers på Bilka.dk, hvor vi hjælper dig med planlægning af livets store og små fester.