Udendørslege til festen
Udendørslege til festen

Festlege udenfor

Et par lege kan tit løfte stemningen til en fest. Her får du masser af idéer til de bedste festlege, som I kan lege udenfor. Hvad med at lave et OL i havelege? Eller blindefodbold? Læs vores bud på gode konkurrencer og udendørs lege for børn og vokse. Rigtig god fest!

FAQ om udendørs festlege

 

Gode idéer til festlig sjov og leg 

Der findes masser af spil til haven , som kan være med til at gøre festen endnu sjovere. Du ka’ f.eks. invitere til OL i havelege og tilføre lidt konkurrence til festen.

 

Dét skal du overveje: 

  • Før du vælger, hvad du og dine gæster skal lave, er det en god idé at tænke over, hvem der kommer og hvordan din have er skruet sammen.
  • Hvis du har et sted i din have, hvor jorden er nogenlunde plan, kan spil som pétanque, kroket og havebowling for eksempel sikre mange timers underholdning. Hvis din have omvendt ikke er så plan eller måske hælder lidt, er spil som kongespil, stangtennis eller ring-spil måske sjovere.

 

Der findes også masser af andre lege, I kan hygge jer med som for eksempel stoleleg, stopdans og gemmeleg. I Bilka finder du masser af sjove, udfordrende havespil til alle aldre og alle havetyper.

Uanset om du holder forårets fester og komsammener inde eller ude, er udendørs spil og lege et helt oplagt indslag. Alle kan være med, store som små. I kan holde det simpelt med en stoleleg eller købe et af de mange underholdende havespil i Bilka. Og I kan gå all-in og arrangere jeres helt eget lille have-OL. 

Få inspiration til udenførs festlege i guiden her eller tjek vores guide med favorit festlege både inde og ude. 

Havelege idéer til festen

XL Yatzy

Inviter venner eller familie på besøg, til et spil XL Yatzy. XL Yatzy er det klassiske spil men i en kæmpe version, som er beregnet til at spille udendørs. Et perfekt havespil for hele familien til både fest og hverdag!

Havebowling

Haven kan bruges til mange ting - bl.a. et spil havebowling. På Bilka.dk kan du købe forskellige bowlingsæt, men du kan også sagtens bruge andre ting som kegler eller være kreativ og lave dine egne. Du kan bruge diverse bolde og andre runde ting som bowlingkugler. 

Stoledans

Stoledans er et hit til de fleste fester - også i haven. Man kan sagtens rykke stolene ud på græsplænen eller terrassen og fyre op for lidt god musik i den friske luft. Så er der måske også ekstra god plads til at stille to lange rækker op med stole, hvis der er mange gæster, som skal være med. 

Blindefodbold

Blindefodbold er en sjov aktivitet, hvor fødselsdagen kan blive en fodboldfest. Klæb gaffatape på gamle briller, så der kun er et lille hul at se ud af eller klip et lille hul i bunden af to engangskrus og sæt en elastik i dem. Giv alle gæsterne brillerne på, og gør klar til en omgang blindefodbold, der nok skal få de store grin frem.