Lydkabler

Her på siden finder du vores samlede udvalg af forskellige typer af lydkabler fra kendte mærker som bl.a. Sinox, ConnecTech og Qnect. Skal det være HDMI, jackstik eller phono? Du finder det hele her på Bilka.dk. Gå på opdagelse i udvalget og find det helt rette lydkabel for dig.

Lydkabler til optimal lyd i hjemmet

En god musikafspiller og kvalitetshøjtalere er kun så gode som lydkablerne er – transporten af lyd er alfa og omega for en optimal lydoplevelse. Vælg lydkabel til jackstik, HDMI eller phono, og gå ikke på kompromis med kvaliteten.

  • Lyd fra musik og film bliver gengivet optimalt

  • Du oplever alle lydnuancer med et godt kabel

  • En god musikafspiller fortjener et godt lydkabel 

Stereo eller surround fra storslået musik og fantastiske film går klokkerent igennem et lydkabel i god kvalitet. Du får den optimale lydoplevelse med alle nuancer og lydtyper, og har du en god musikafspiller, så match den med gode lydkabler.
 

Hvilket lydkabel skal du vælge?

Stikket i din afspiller eller højtaler bestemmer som regel, hvilket lydkabel du kan bruge. Alle kabler transporterer lyd, men der er forskel på hvordan, når du vælger et kabel med jackstik, HDMI eller phono:

  • Jackstik findes også som minijackstik – to størrelser, men med samme form i hanudgaven – et langt cylinderformet stik. Jackstik kombineres ved lydoverførsel ofte med andre stik, som phono eller med splitfunktion, hvor ét kabel har flere jackhoveder.

  • HDMI er de flade stik, der generelt bruges til overførsel af lyd og billede fra afspiller til skærm. Et HDMI lydkabel anvendes ofte til lydtransport til eller fra en bærbar computer. Størrelsen og formen på et moderne HDMI-stik kan til forveksling ligne et USB-stik, men kan kendes på den let afrundede og svagt skrånende form.

  • Phono kaldes også for RCA-stik og er den nyeste type stik, der anvendes til lydkabler. Selve kablet på phono-stik er ofte lavet af optisk fiber og giver derfor en uforstyrret og meget hurtig transport af lyden.

Gå ikke på kompromis med kvaliteten af dit nye lydkabel. Find lige det du mangler i det store online udvalg af lydkabler herover på Bilka.dk.