FIFA 23

Vil du holde dig opdateret på den nyeste FIFA? Hvert år kommer der et nyt FIFA spil, og på Bilka.dk kan du nemt og hurtigt finde den nyeste version og andre gode klassikere - hvad end det er FIFA 22, FIFA 23 eller måske noget helt tredje? Se udvalget og køb på Bilka.dk i dag.

Hvornår udkommer FIFA 24?

Det kommer vi nok til at høre nogle gange i år! For i år hedder det nye FIFA nemlig ikke FIFA 24, som man ellers skulle tro, men i stedet EA SPORTS FC™ 24 - og det udkommer d. 29. september 2023. 

Spillet laves og udgives fortsat af samme udvikler der stod bag FIFA, nemlig EA Sports, så du kan forvente en stærk videreudvikling af det spil, du kender og elsker. FC 24 er det nye navn, men spillet er præcis som du kender det - og endnu bedre!
 

Bliv klar til kamp med FIFA 23

Elsker du at spille det populære FIFA, så har du god grund til at følge med på siden her. På Bilka.dk kan du nemlig finde en lang række af de mange versioner. Vi opdaterer løbende udvalget, så du altid kan de nyeste og fedeste spil online hos os. Invitér vennerne til virtuel fodboldkamp eller tag en hyggelig aften med dig selv og din foretrukne spillekonsol.

Med FIFA 23 kan du:

  • Spille med og mod de bedste fodboldspillere

  • Opleve de nyeste forbedringer og flot grafik

  • Bruge sjove og fede timer foran skærmen

  • Opret din klub

  • Og meget andet

Måske har du allerede en favorit og ældre version klar derhjemme? Begge dele kan du naturligvis købe hos os. Kig igennem vores store udvalg af spil her på siden.

 

Køb FIFA 23 på Bilka.dk i dag

Er du klar til at hylde sæsonens bedste fodboldspillere? Bestil spillet her på siden. FIFA har i en lang årrække en af de mest populære fodboldspil. Her kan du få lov til at opleve nye funktioner, spille professionelle 11 mod 11-kampe og sammensætte dit helt eget drømmehold. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge af tilbehør til din spillekonsol, simulator controllere og meget mere. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og bestil alt til din spillekonsol på Bilka.dk.

Er du også vild med at spille på PC? Vi har en helt kategori alene om PC gaming, ligesom du også kan finde gaming udstyr. Tag et kig her på siden og forkæl dig selv med moderne og hurtigt udstyr.