Køb FIFA 22 og andre FIFA-spil

Vil du holde dig opdateret på den nyeste FIFA? Hvert år kommer der ny FIFA, og på Bilka.dk kan du nemt og hurtigt finde den nyeste version og andre gode klassikere - hvad end det er FIFA 21, FIFA 22 eller en tredje version. Køb i dag på Bilka.dk.

FIFA 22 - en ægte revolution

Med den banebrydende HyperMotion-teknologi leverer FIFA 22 den mest realistiske, styrefølsomme og flydende kampoplevelse nogensinde - en ægte revolution af gameplayet. Denne spritnye gameplayteknologi er udgjort af to dele:

  1. Avancerede 11v11-kampoptagelser - hvor nogle af fodboldverdenens største stjerner har været iført motion capture-dragter, som har indsamlet bevægelsesdata
  2. Maskinlæring - hvor mere end 8,7 millioner billeder fra avancerede kampoptagelser er blevet analyseret

Få den mest medrivende kampdagsoplevelse nogensinde her!

Bliv klar til kamp med FIFA 21 og FIFA 22

Elsker du at spille det populære FIFA, så har du god grund til at følge med på siden. På Bilka.dk kan du nemlig finde en lang række af de mange versioner. Vi opdaterer løbende udvalget, så du både kan købe FIFA 21, FIFA 22 og andre fede spil. Invitér vennerne til virtuel fodboldkamp eller tag en hyggelig aften med dig selv og din foretrukne spilkonsol. 

Med det nyeste FIFA 22 kan du:

  • Spille med og mod de bedste fodboldspillere
  • Opleve de nyeste forbedringer og flot grafik
  • Bruge sjove og fede timer foran skærmen
  • Opret din klub
  • Og meget andet

Har du FIFA 21 til PS4, kan du downloade versionen til PS5, indtil det længe ventede FIFA 2022 udkommer. På den måde kan du altid holde dig opdateret. Måske har du allerede en favorit og ældre version klar derhjemme? Begge dele kan du naturligvis købe hos os. Kig igennem vores store udvalg af spil her på siden.

 

Bestil FIFA 22 på Bilka.dk i dag

Er du klar til at hylde sæsonens bedste fodboldspillere? Bestil spillet her på siden. FIFA har i en lang årrække en af de mest populære fodboldspil. Her kan du få lov til at opleve nye funktioner, spille professionelle 11 mod 11-kampe og sammensætte dit helt eget drømmehold. Hos os finder du alt, hvad du skal bruge af tilbehør til din spillekonsol, simulator controllere og meget mere. Gå på opdagelse i vores store udvalg, og bestil alt til din spillekonsol på Bilka.dk.

Er du også vild med at spille på PC? Vi har en helt kategori alene om PC gaming, ligesom du også kan finde gaming udstyr. Tag et kig her på siden og forkæl dig selv med moderne og hurtigt udstyr. Fri fragt ved køb over 1.000 kr.