iPad tilbehør

Få mest muligt ud af din iPad med godt og lækkert ekstraudstyr og iPad tilbehør. Her på siden finder du alt, hvad du skal bruge af tilbehør til din iPad, som du kan bestille hjem med det samme.

Få mere ud af din iPad med iPad tilbehør

I mange henseende gælder devisen, at man ikke må gå ned på udstyr – og det samme er tilfældet, når det kommer til iPad. Den kompakte tablet fra Apple er allerede udstyret med smarte funktioner, men vælger du at supplere den med iPad-tilbehør, kan du få helt nye anvendelsesmuligheder. Med det rigtige tilbehør kan du med andre ord få meget mere ud af din iPad. Alt det tilbehør, som du finder på siden her, er fra Apple. Det betyder, at du kan være helt sikker på både kvaliteten, og at udstyret er kompatibelt med din iPad. Det gælder uanset, hvilken model du har eller har i sinde at investere i. iPad-udstyret er desuden, fuldstændigt som det gælder Apples øvrige produktlinjer, udført i det kendte Apple-design, der er enkelt, stilet og tidløst.

  • Få mere ud af din iPad

  • Helt nye anvendelsesmuligheder

  • Høj kvalitet og stilrent design fra Apple

Udvalget af tilbehør til iPad spænder bredt, og her på siden finder du alt fra keyboards og mus til Apple TV, som gør iPad'en brugbar til fjernsynskiggeri og diverse kabler.
 

Brug din iPad som computer

Hvis du vælger det smarte tastatur Apple Magic Keys – og desuden Apple Magic Mouse, der er elektronikgigantens bud på en computermus – kan du forvandle din iPad til en kompakt computer. Både tastatur og mus er med Bluetooth og dermed trådløse, så du er fri for at bøvle med ledninger, kabler mv. Det, kombineret med den lille og lette størrelse, gør den perfekt som en computer til at tage med på farten.
 

Apple TV – fremtidens fjernsyn

Endnu et smart stykke tilbehør til din iPad, som du ligeledes hurtigt vil kunne få glæde af, er Apple TV. Apple TV, der betegnes som fremtidens fjernsyn, er en enhed i form af en lille boks. Denne tilslutter du din iPad, som dermed kan bruges til at se fjernsyn og streame videoer.
 

Stort udvalg af iPad tilbehør online på Bilka.dk

Find alt det tilbehør, som hjertet begærer, her på siden og bestil det hjem online i dag. Så kan du hurtigt få endnu mere glæde af din iPad. Er du ikke den heldige ejer af en iPad – eller skal du have opgraderet til en nyere model? På Bilka.dk har vi Danmarks største vareudvalg. Det betyder, at du naturligvis også finder et stort udvalg af de sidste nye iPad-modeller. Det gælder bl.a. iPad 9. generation og iPad Pro, ligesom vi forhandler den lette iPad Mini. Bilka.dk er dit Hypermarked – vi har nemlig alt, du skal bruge!