Luft til luft varmepumper

Luft-til-luft-varmepumper kan være et billigt varmealternativ til din bolig. Derudover er varmepumper velegnede i sommerhuse, da man har mulighed for at indstille varmepumpen, så huset eksempelvis holdes frostfrit om vinteren. Med mobil Air Patrol kan du endvidere styre varmepumpen med din mobil, så du ankommer til et opvarmet sommerhus.

15 produkter
Til boliger på mellem 25-100 m2
6.899 kr.
SCOP: 4,9
10.495 kr.
SCOP: 3,66
10.999 kr.
SCOP værdi 4,1
7.190 kr.
SCOP værdi 5,9
21.995 kr.
Varmepumpe med indbygget wifi modul
10.898 kr.
Varmepumpe i et prisvindende design
13.275 kr.
SCOP: 4,8
9.739 kr.
Passer til store sommerhuse og helårshuse.
Alt du skal bruge er samlet i pakken.
17.495 kr.
Passer til store sommerhuse og helårshuse.
Pakken er særligt egnet til kystnære områder.
14.995 kr.
Fås kun online
364 kr.
Passer til store sommerhuse og helårshuse.
Pakken egner sig særligt til Aircondition.
16.795 kr.

Luft til luft varmepumpe

En luft til luft varmepumpe henter varmen fra udeluften og afgiver den til indeluften. Pumpen kan anvendes som opvarmningskilde hele året rundt, og den fungerer særligt godt i overgangsperioderne, hvor du enten ikke har fået lukket ned for eller startet dit central-varmesystem op.

Da luft til luft varmepumpen afgiver luften der, hvor den er monteret, er det vigtigt, at du placerer den i det rum, du ønsker opvarmet. Montagen skal udføres af en autoriseret kølemontør.

Nem at betjene

Pumpen er nem at betjene, og du kan hurtigt varme huset op.Bruger du varmepumpen i dit sommerhus, kan du tilkøbe en sms-fjernstyring, så du kan styre luft til luft varmepumpen hjemmefra og sikre, at sommerhuset er dejlig opvarmet, når du kommer frem. Montagen skal udføres af en autoriseret kølemontør.

Hvor placerer jeg min varmepumpe bedst?

Den korrekte placeringen af din varmepumpe er ganske vigtig. En luft-til-luft-varmpumpe bør altid installeres i rummet, som du ønsker at opvarme. Eksempelvis, hvis du ønsker at opvarme din stue, bør varmepumpen placeres i stuen. På denne måde opnår du optimal effekt og glæde af din varmekilde.

Når din varmepumpe skal installeres, er det vigtigt at overveje hvilken type af bolig du har. Luft til luft varmepumpen fungerer ved at indsuge kold luft udefra, opvarme den, og fordele den ud i lokalet. Dette betyder også at huse med åbne rum og lette passager har optimale muligheder.

Har din bolig ”åben” inddeling med store rum og hvor luften nemt kan passere, så vurderes det, at op til 70% af boligens varmebehov kan dækkes med en varmepumpe.

Omvendt set, har boligen mange rum og fordelingsgange, betegnes boligen som ”lukket”. Varmen har derfor svært ved at fordele sig i huset. I denne typer boliger vurderes det, at luft til luft varmepumper kan bidrage med 30% af boligens samlede varmebehov.