Opbevaring

Gå på udkig i vores store sortiment af smarte og farverige børnesenge til drenge og piger. Her har vi samlet et udvalg af prisvenlige børnesenge- og juniorsenge, hvortil du kan tilkøbe forskelligt tilbehør. I vores sortiment finder du blandt andet den smarte halvhøje børneseng fra Spiloppe med sengehest, madras, forhæng og en stige, der fører op til sengen, hvorfra dit barn kan rutche ned. Find inspiration til børneværelset her på siden og køb en smart og farverig seng til drenge og piger. Bestil en seng med tilbehør og få gratis levering til din adresse, hvis du bestiller for mere end 1000 kr.

Smart opbevaring

Her på siden har du rig mulighed for at finde præcis det opbevaringsmøbel, som passer bedst ind i dit hjem – så er der ikke lang vej til et flot og ryddeligt hjem. Du kan finde opbevaring til din stue i form af hylder, reoler, skænke og vitrineskabe. Eller hvad med et nyt garderobeskab til soveværelset eller børneværelset. Det kan også være, at du trænger til at forny din rumdeler med nye kurve i dine yndlingsfarver.

Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies