Madraskile

Også kendt som en Love Bridge, en madraskile har til formål at sørge for, at to enkeltsenge føles som en dobbeltseng. Lyder det som den rette løsning for dig? Så gå på opdagelse i vores udvalg af madraskile her på siden, og bestil online allerede i dag.

Slip for irriterende revner med en madraskile 

Du kender det måske allerede. Du foretrækker en fast madras, mens din partner sover bedre på en blød madras. Derfor har I valg at købe to enkeltsenge og skubbe dem sammen for at skabe en dobbeltseng. Men madrasserne bliver ved med at glide fra hinanden i løbet af natten. Og ingen af jer gider ligge i den irriterende revne, der opstår mellem de to senge. 

Dette problem er fortid, når du vælger at gøre brug af en madraskile. Ganske enkelt har dette produkt til opgave at sørge for, at de to senge ikke længere føles som to separate senge. Placér blot kilen mellem madrasserne, og red sengen med lagen som normalt. Du vil næsten helt glemme, at du ikke ligger på en dobbeltseng.  

 

Skab et bedre sovemiljø med en madraskile 

Selv hvis du har lagt en topmadras ovenpå dine to madrasser, så kan du ofte stadig mærke revnen mellem sengene. Det vil sige, at du altid er godt stillet, hvis du har en madraskile til rådighed derhjemme.  

Når hverken du eller din partner skal frygte for den berygtede revne mellem madrasserne, så er det nemmere at slappe af. Og alene at slappe mere af kan have en stor indflydelse på kvaliteten af din søvn. Det er nemlig vigtigt at sørge for, at du sover så komfortabelt og godt som muligt. På den måde kan du føle, at du har mere energi og overskud i løbet af din hverdag. 

På Bilka.dk kan du finde alt til at skabe det optimale sovemiljø for dig og din partners behov. Desuden tilbyder vi ubegrænset returret, hvilket betyder, at du ikke behøver at holde dig tilbage, når du handler hos os. Dermed er det endnu nemmere at sørge for, at både madras, pude og lignede passer til netop din sovestil.