Sleepy foldemadrasser

En Sleepy foldemadras er et oplagt valg til leg og tumlen eller til den overnattende gæst. Blød, tidløs og nemt at folde sammen - en foldemadras fra Sleepy vil helt sikkert være et hit hos hele familien. Gå på opdagelse i vores udvalg af foldemadrasser fra Sleepy herunder.  

En Sleepy foldemadras er til både leg og lure

En Sleepy foldemadras er en meget alsidig madras. Mest populære er de nok i forbindelse med leg og hygge med børnene. Det afspejler sig også af de mange forskellige former, der nok ikke alle er tiltænkt som en almindelig madras. De er også perfekte til at have inde i stuen, og til når I samles til fælles filmhygge foran fjernsynet. Når I ikke bruger madrassen, kan du nemt folde den sammen, så den optager minimal plads i rummet.  

Med en foldemadras fra Sleepy er der dog stadigvæk mulighed for at få en dejlig lille lur, når du eller dit barn trænger til en pause fra legen. Har I eventuelt overnattende gæster i ny og næ? Så kan en Sleepy foldemadras også være nyttig her. Sørg blot for at have en madras i en passende størrelse til vedkommende. Anvendelsesmulighederne er mange, og derfor er en foldemadras fra Sleepy nærmest uundværlig - særligt i børnefamilien.

 

Find den perfekte foldemadras fra Sleepy 

På Bilka.dk finder du et bredt udvalg af skønne Sleepy foldemadrasser i forskellige former, farver og ikke mindst størrelser. Skal der kunne ligge en voksen eller måske bare et barn? Skal den fylde mindst muligt, når den er foldet sammen? Eller kunne en rund foldemadras måske være lige noget for jer? Med de mange foldemadrasser fra Sleepy har du gode chancer for at finde den perfekte løsning til jeres behov.  

Vi har både helt klassiske foldemadrasser, som du let kan transformere til en ekstra soveplads, runde foldemadrasser, madrasser med trekantsfold og endda også foldemadrasser, som du kan folde sammen til en dejlig lille sofa. Uanset om I bruger madrassen som en legeplads eller soveplads for små eller større børn - eller eventuelt voksne, er en Sleepy foldemadras en super løsning i boligen.