Pift stuen op med et ovalt sofabord

Et ovalt sofabord har form som en ellipse og giver din stue et unikt touch til resten af indretningen. Du ka’ placere det ovale sofabord i entreen, foran sofaen eller der, hvor du synes bedst. Se flot sortiment, og bestil et ovalt sofabord.

Elegant sofabord i ovalt design

Nogle gange er det bare lidt kedeligt at vælge det samme firkantet sofabord som alle andre. Vil du gerne have et alternativt sofabord med flotte detaljer? Så bør du overveje et ovalt sofabord fra vores udvalg. På Bilka.dk finder du moderne og klassiske sofaborde i oval form, der giver nyt pust til dit hjem. Køber du en herfra, kan du se frem til:

  • Et ovalt sofabord i slidstærke materialer til hverdagens brug

  • Et både praktisk og æstetisk møbel til ethvert rum

  • At indbyde til hygge og afslapning med familien og venner

  • Alt mellem marmor, naturmaterialer, glasplader og mere.

Et flot ellipseformet sofabord passer til alle sofaer. Det praktiske møbel binder sofaen og eventuelle andre møbler sammen. Du skal bare vælge en stil, der passer til resten af rummet. Kan du ikke lide den model, du har købt? Med ubegrænset returret kan du altid bytte din vare, så længe du stadig har kvittering, og at sofabordet er i intakt og original emballage.

Pas godt på dit ovale sofabord

Mange af vores sofaborde er lavet i vedligeholdelsesfrie materialer. Det kan for eksempel være melamin, en lakeret overflade og eg, der kan slibes. Alligevel er en af de vigtige punkter for et godt sofabord, at du vælger ud fra, hvem der skal bruge det.

Har du for eksempel børn, bliver bordet også hurtigere slidt. Der kan et ovalt sofabord med glasplade være en dårlig idé, medmindre du ikke har noget imod lidt ridser. Et tidløst, ovalt sofabord i fineret ask kan blot tørres over med en fugtig klud efter behov.

Brug for flere gode tips indretning af dagligstuen? Så kan du læse med her, hvor vi foreslår, hvordan du kan komme i gang med at indrette en flot dagligstue. Bestil et nyt, oval sofabord i dag.