Runde sofaborde

Mange danskere bruger en del tid i sofaen, når de skal slappe af. Derfor hører et flot, rundt sofabord naturligvis til. Plads til kaffe, stearinlys og snacks. Indret din stue med en af vores runde sofaborde herunder, og få god kvalitet til en skarp pris.

Tidløst sofabord med rund form

Nogle gange er der så meget plads i vores stue. Andre gange vil vi gerne prøve noget end firkantede former. Som en god løsning på dette er et rundt sofabord værd at overveje. Det smarte sofabord fungerer godt alene, men du kan også stille et lille og et stort sofabord ved siden af hinanden. Med vores brede udvalg har du mange muligheder at vælge mellem:

  • Moderne sofaborde og tidløst design

  • Rundt sofabord med praktisk hylde

  • Materialer som messing, marmor, eg og glas

  • Praktisk opbevaringsplads i diverse størrelser

Når du køber en af vores runde sofaborde, er du sikker på fin kvalitet. Samtidig får du ubegrænset returret. Det betyder, at du ka’ bytte dine varer i intakt og original emballage både online og i dit Hypermarked. Bare husk din kvittering. Se alle vores sofaborde her, og bestil lige det sofabord, der falder i din smag.

Hvilket rundt sofabord skal jeg købe?

Du har sikkert opdaget, at der er mange forskellige runde sofaborde. Har du svært ved at vælge, kan du sørge for at have disse fire punkter med dig: størrelsen, materialet, vedligeholdelse og prisen. For eksempel passer runde sofaborde godt til en lille sofa med chaiselong eller en u-sofa.

Vælg også et rundt sofabord, der passer til dit brug. Er der børn i hjemmet, kan et sofabord i eg holde i mange år og slibes på ny. Et sofabord med glasplade er stilrent, men får nemt ridser. Gør også op med dig selv, hvilken stil du har.

Vil du gerne have plads til pynt? Vælg blandt runde sofaborde med hylde under bordpladen. Her kan der for eksempel være bøger og blade, der giver bordet et personligt look. Eller hvad med et rundt sofabord formet som en kurv? Få plads til tæpper eller puder.