Plastikbeholdere

Opbevaring af mad i køkkenet, gemt julepynt på loftet eller styr på sokkerne i skabet. Plastikbeholder med låg eller åben top kan bruges overalt i hjemmet og er uundværlig i en moderne bolig. Udnyt pladsen og stabl kasserne, eller vælg en lufttæt plastikbeholder til mad. Du finder det hele i udvalget herunder.

Brug plastikbeholdere overalt

Få styr på stort og småt overalt i hjemmet – vælg en plastik-beholder til enhver funktion.

  • Samler ting i overskuelige beholdere
  • Kan opbevares på køl, frost eller tørt
  • Brug dem til mad, væske eller småting

Køkkenskabet, køleskabet eller kælderen bliver overskuelige med plastikbeholdere til forskellige formål. Du kan bruge en plastikbeholder til mad både i køleskabet, fryseren og i køkkenskabet til madvarer og væske og andre småting. Organisér det hele med praktiske plastikbeholdere.

Hvilken plastik-beholder har du brug for?

Dem alle! Forskellige typer plastikbeholdere har forskellige formål – nogle er velegnede til madopbevaring, nogle til organisering af småting i hjemmet og andre igen til at have med på farten.

  • Madopbevaring af friske råvarer og tørvarer skal være i lufttætte beholdere. En plastikbeholder til mad kan ofte maskinvaskes og tåler både frost og mikroovn. Vælg en stabelbar løsning, hvis du gerne bruger plastikbeholdere til opbevaring af rester på frost eller køl. Til opbevaring af tørvarer – f.eks. gryn, mel og pasta – kan den høje facon være en passende løsning, mens den lave boks til tebrevene gør dem nemmere at få fat i. 
  • Organisering af ting som eksempelvis duge og dækkeservietter bliver lettere at holde styr på i store plastikbeholdere. Du slipper for at rette på bunken i skabet, hver gang du tager en dug, og vælger du en plastikbeholder med låg, kan du uden risiko for støv eller skadedyr opbevare den i kælderen eller på loftet.
  • På farten har du brug for en god plastikbeholder til mad, som holder den frisk hele dagen. En god madkasse findes i alle størrelser til både voksne og børn - og så kan du få særlige bokse til både salat, yoghurt og sandwich. Vælg en plastikbeholder som madkasse for hygiejnisk og praktisk opbevaring på farten.

Find den helt rigtige opbevaringsløsning i vores store online udvalg her på Bilka.dk – altid skarpe priser – og mange af dem.