Trærammer

Trærammer bringer naturens varme ind i ethvert hjem - og så matcher de alle stilarter. Udforsk udvalget her på siden og giv dit hjem et naturligt pift med elegante rammer i træ.

Skab en varm atmosfære med trærammer

Hvis der er et materiale, der aldrig går af mode, må det være træ. Materialet er både vidunderligt tidløst og har et naturligt look. Derfor finder du et stort udvalg af flotte trærammer til plakater og billeder her på Bilka.dk.

Med stilrene rammer i træ kan du:

  • Skabe en personlig billedvæg. Vi har pæne trærammer i forskellige størrelser og nuancer. 

  • Opleve en varm og tidløs stil. Træ går nemlig aldrig af mode og passer til alle stilarter. 

  • Give dine plakater og fotos et nordisk, eksklusivt look. Naturmaterialer kan også udtrykke hygge.

Generelt er billedrammer en god måde at tilføje en æstetisk appel til billeder og plakater. De beskytter også dine fine familiefotos mod ridser, støv og skader. Vil du gerne have familiens minder op på væggen, er det derfor en god idé at købe nogle rammer i træ, der passer til.
 

Hvilken størrelse skal din træramme have?

På Bilka.dk finder du trærammer i mange forskellige størrelser. Hvilke du skal vælge, kommer selvfølgelig an på dit billede eller plakatens størrelse. Derudover afhænger størrelsen af, om du for eksempel vil have en billedvæg i ensartede eller miksede trærammer.

Billedet, du vil indramme, behøver heller ikke have den samme størrelse som trærammen. Du kan for eksempel supplere et lille foto med en stor passepartout og dermed hænge billedet op i en større træramme. Der er altså ingen fast regel for, hvor stor eller hvor lille din billedramme i træ skal være.

Bestil nye plakater til dine trærammer på Bilka.dk

Selvom en træramme er flot i sig selv, virker den måske lidt tom uden noget indhold. Hvis du savner nogle nye plakater, kan du heldigvis finde forskellige motiver, designs og mønstre på Bilka.dk. Udforsk udvalget, og vælg de plakater, der passer ind i familiens hjem. Du kan også se vores udvalg inden for galleri og brugskunst.