Svæverammer

Her på Bilka.dk finder du en stor variation af svæverammer, alt fra små stilrene rammer til store træ rammer med antik silverlook. Afslut dit kunstværk med den helt rigtige svæveramme.

Forskellige svæverammer i diverse størrelser og farver

Giv dit billede den rigtige billederamme

Er du træt at den gamle slidte ramme på det eller flotte maleri? Så kan du her på siden finde næsten 20 forskellige varianter af svæverammer, som kan give dit gamle billede et nyt liv. Derudover kan du også lige have færdiggjort dit første maleri og det egentlig kun er en hobby at male, skal dit nymalede billede, dog stadig have den helt rigtige flotte svæveramme. Kombiner den rigtige billederamme med dit maleri og giv dit billede det enestående udtryk du vil have frem. Endvidere kan du også kombiner forskellige størrelser af malerier og svæverammer og derved skabe et helt unikt udtryk på din væg.

 

Unikke svæverammer i diverse størrelser og farver

Du kan her på siden finde et bredt udvalg af svæverammer i enhver stilart og størrelse. Vælg eksempelvis de helt små 10 x 10 cm eller de store 100 x 150 cm. Desuden fås de i forskellige farver og stilarter, alt fra antik-silverlook til mat sort. Trods svæverammernes høje kvalitet, udbydes de alligevel i en overkommelig prisklasse. Samtidig er alle svæverammer er af særdeles høj kvalitet. Tryk ind og læs mere om de specifikationer de forskellige svæverammer besidder.

Hvad end du lige har malet et nyt maleri, eller har fundet et gammelt frem, der skal have nyt liv fås der her på siden forskellige stilarter af svæverammer til netop dit formål.