Rammer 50x70 cm

Mangler du en passende indramning til din flotte nye plakat? Her på siden ka’ du finde en elegant ramme på 50x70 til det moderne hjem. Dyk ned i Bilka.dks udvalg af rammer på 50x70 og indram dine foretrukne motiver på flot vis.

Ramme på 50x70 til ethvert hjem

Kender du det, når du har fundet det perfekte motiv på en plakat, men mangler lige det sidste touch med en moderne billedramme? Måske passer de gamle rammer på 50x70 ikke længere ind i din indretning? Hos Bilka.dk finder du ramme på 50x70 til at skabe elegante kanter til dine billeder og give rummet netop de fine detaljer, som du ønsker.

  • Moderne stilrent design
  • Hæng det op for sig selv
  • Kombiner med andre størrelser

Mangler du andre smarte rammer til dine billeder? Så ka’ du også gå på opdagelse i vores brede sortiment af billedrammer, hvor du blandt andet kan finde store rammer som 70x100 cm samt de helt små på bare 10x15 cm. Du har med andre ord mange valgmuligheder for at finde en ramme i de rette mål. Vil du gøre din vægdekoration så nem som mulig? Hvorfor så ikke tage et kig på vores indrammede plakater?

Rammer på 50x70 - alsidig dekoration

Der er mange steder i hjemmet, hvor du har mulighed for at hænge de flotteste billeder og plakater op. Nogle har naturligvis mere vægplads end andre og andre vil lade intet spot på væggen gå uberørt hen. For en smart og moderne indretning kan du for eksempel placere en ramme på 50x70 sammen med to andre over din sofa. Dette kan i flot lille billedserie med et gennemgående tema. 

Du kan også vælge, som man efterhånden ser det i mange moderne hjem, at lege lidt med de forskellige størrelser på rammer. Du kan for eksempel sammensætte rammer på 50x70 sammen med en række forskellige mindre størrelser som 30x40 og 18x23. På den måde kan du skabe en flot og inspirerende billedmosaik, der sætter et unikt præg på rummet.

Dekorer din væg med en stilren billedramme på 50x70 hos Bilka.dk.