Sorte rammer

Dine plakater og billeder fortjener en ordentlig indramning. Med sorte rammer kan du få en flot og elegant finish til din indretning på væggene. På Bilka.dk kan du finde sorte rammer i flere mål, så du kan vælge den helt rigtige ramme til dit billede.

Sorte rammer - Moderne og elegant indramning

Sorte rammer passer flot ind i langt de fleste hjem. Den neutrale farver, giver dig nemlig stort råderum. Giv dine specielle øjeblikke en plads i rampelyset eller krydr rummet med et gennemgående farvetema. Vi har naturligvis sorte rammer i flere forskellige størrelser, så du blandt andet har muligheden for at skabe en flot billedvæg med både små, mellem og store rammer. Hos os kan du for eksempel vælge mål som:

  • 13 x 18 cm
  • 21 x 30 cm
  • 30 x 40 cm
  • 50 x 70 cm
  • Og mere til!

Du kan desuden vælge blandt sorte rammer med forskellige tykkelser på kanterne. Skal det sorte look være meget fremtrædende eller vil du lade alt fokus være på billedet? Mulighederne er mange. Du kan derfor vælge den rette tykkelse til netop din smag. Fandt du ikke lige den rette ramme for dig? Så tag et kig på hele vores store udvalg af forskellige billedrammer

Bliv inspireret i din indretning

På Bilka.dk finder du masser af inspirerende muligheder til din boligindretning og få et pryde din væg med flotte motiver. Vi har blandt andet indrammede plakater, så du kan få det hele i én samlet pakke. Hvad med et dejligt stort lærredstryk som et godt og billigt alternativt til de håndmalede malerier? Hos os finder du lige den form for dekoration, der skaber de indbydende detaljer i dit hjem.

Bring din væg til livs med flot billedkunst og giv alle rummene i hjemmet sit eget unikke værk med mange beundringsværdige motiver og farver. Uanset om du mangler en sort ramme til billedet i stuen, soveværelset eller måske børnenes værelse, har du gode chancer for at finde den perfekte ramme her på Bilka.dk. Vi har alt, hvad du har brug for til din boligindretning. Stort udvalg - stærke priser.