Din Bager

Vi bager fra bunden hver dag. Vores bager starter klokken 4 og bager hele dagen.

VORES BRØD ER 100% HÅNDVÆRK
Hos Bilka-bageren laver vi alle vores brød helt fra bunden – som i de gode, gamle dage. Vi har et rigtigt bageri i alle Bilka-varehuse, hvor fagudlærte bagere hver dag blander, ælter, hæver og bager brød fra tidlig morgen. Og de fortsætter dagen lang, så udvalget altid er stort og friskbagt.

 
KÆRLIGHED TIL DET ENKELTE BRØD 
Godt håndværk kræver fokus på hvert enkelt brød. Vi blander, ælter og hæver vores deje forskelligt, så det fremmer smag, sprødhed og saftighed i det enkelte brød. Nogle brød hæves i brødkurve, og bagningen af de forskellige brød er meget individuel - alt sammen for at sikre, at alle vores brød er i absolut topklasse.
 
VORES BRØD FORTJENER KUN DET BEDSTE
Alle vores brød er bagt efter egne opskrifter. Vores bagere bruger deres høje faglighed og erfaring til at sammensætte opskrifterne og udvælge de bedste råvarer til det enkelte brød. For eksempel lader vi alle vores brød koldhæve i mindst 12 timer for at fremme smagen og højne brødets kvalitet.

RUGBRØD BAGT PÅ DANSK RUGMEL
DET GODE HÅNDVÆRK

Bilkas rugbrød er bagt af vores egne faglærte bagere, der sætter en ære i bagerhåndværket – fra udvælgelsen af de gode råvarer til smagen og skorpen på det færdigbagte brød. Derfor kan Bilka-bageren hver dag byde på 6 lækre rugbrød, der er bagt med dansk rugmel helt fra bunden samme dag. Kom og smag!

 

Softkernerugbrød – blød og mild klassiker
Med dansk halvsigtet mel, hele rugkerner, solsikkefrø, hørfrø, rugbrødsmalt og surdej. Drysset med sesamfrø.
Bornholmerrugbrød – en bid af solskinsøen
Lavet på bornholmske rugkerner, bornholmsk rugsigtemel, surdej og malt. Drysset med majsdrys.
Græskarrugbrød – fuld af sødme og smag
Et brød af dansk rugsigtemel, græskarkerner, rugmel, rugflager, hørfrø og maltsirup. Drysset med græskarkerner.
Chiarugbrød – bagt med økologisk mel
Økologisk dansk rugsigtemel, rugflager, hørfrø, chiafrø og maltsirup. Drysset med chiafrø og sesam.
Kartoffelrugbrød – saftigt gourmetbrød
Lavet på dansk rugmel, rugkerner, kartoffelflager, surdej, maltsirup og brun farin. Brødet er drysset med kartoffelflager.
Gulerodsrugbrød – en familiefavorit
Med dansk rugmel, rugkerner, gulerødder, surdej, maltsirup og brun farin. Drysset med blå birkes.

KOLDHÆVEDE SPECIALBRØD LIGE FRA OVNEN

Som fagudlærte bagere ved vi, at godt brød tager tid. Derfor er alle vores specialbrød koldhævet i minimum 12 timer, hvilket giver en mere sprød og smagfuld skorpe og et mere saftigt brød, der holder sig friskt længere.

Kom og smag!

 

Græskarkernebrød
Ristede græskarkerner og solsikkefrø giver brødet en let nøddeagtig smag. Bagt på surdej og vendt i majsdrys. Dejen er koldhævet i hævekurve hvilket fremhæver smagen og giver den specielle form.
Filonebrød
Filonebrødet er bagt efter stolte italienske traditioner med durummel og fordej, der giver en sprød og gylden skorpe og en saftig krumme.
Chiabrød
Et lækkert brød bagt på fuldkornshvedemel og chiafrø fra Sydamerika. Et godt alternativ til rugbrød.
Kartoffelbrød
Maltens lette sødme spiller perfekt sammen med surdejen. Brødet er mørkt og kartoflerne giver masser af smag og en saftig krumme.
Landbrød
Et rustikt brød bagt med 20% fuldkornshvedemel. Malt og surdej er med til at give en sødlig smag af mild malt. Dejen er koldhævet, hvilket giver et saftigt og sprødt brød som holder sig længe.
Gulerodsbrød
Gulerodsbrødet er bagt med durummel som giver brødet en sprød skorpe, og de friske gulerødder sørger for sødme og giver et brød som holder sig frisk længe.
Trekornsbrød
Et klassisk brød bagt med danske rugkerner, hørfrø og surdej, som giver brødet masser af smag.
Ølandsbrød
Et koldhævet brød bagt med surdej, kærnemælk og fuldkorns-ølandshvede, der dyrkes i solen på Bornholm og males på Bornholms Valsemølle. Et brød af høj kvalitet.
Pampasbrød
Durummel, surdej og ristet malt giver brødet en rustik krumme og en sprød skorpe. Med mild smag af græskarkerner. Et lækkert italiensk, koldhævet brød.

Friskbagt glutenfrit brød hos Bilka

Bilka Bageren bager hver dag to forskellige brød, som er fri for gluten og laktose og har et højt indhold af fibre.
De sælges i bakkerne med folieposen omkring. De er begge fri for gluten, laktose, hvede og har et højt indhold af fibre. 
Det lyse glutenfrit flerkornsbrød indeholder blandt andet hørfrø, quinoa, solsikkefrø, hirsefrø og loppefrøskaller.
Det glutenfri mørke kernebrød er bagt med solsikkekerner, hørfrø, græskarkerner og loppefrøskaller.
Der anvendes cookies til at forbedre din oplevelse af websitet. Du accepterer ved at navigere videre. Læs mere om websitets cookies