McLaren Vale vin

På Bilka.dk kan du opdage et flot udvalg af vin fra McLaren Vale i South Australia. Herfra kan du blandt andet nyde en fornem Shiraz eller Chardonnay. Forkæl dig selv og kast dig ud i en rig smagsoplevelse med vores udvalg af McLaren Vale vin.

Derfor bør du vælge vin fra McLaren Vale

McLaren Vale i South Australia er en af de vigtigste vinregioner i Australien sammen med Barossa Valley. Størstedelen af vinproducenterne fra McLaren Vale er mindre familiedrevne vingårde. Dog kan du blandt andet også finde vin fra større producenter som Wolf Blass, der har vinmarker i området. Vin fra McLaren Vale kan være et godt valg til dig, hvis du for eksempel søger efter:

  • Smagfuld Shiraz rødvin
  • Rige og kraftige smagsnuancer
  • Vin med elegance og struktur

McLaren Vale er mest kendt for sin Shiraz rødvin, men du kan også få kvalitetsvine lavet af de populære Grenache og Cabernet druer. Shiraz eller Syrah, som den oprindelig bliver kaldt i Frankrig, er på mange måder synonym med de bedste australske vine. McLaren Vale Shiraz giver en kraftig og rig aroma, der kan fungere som en flot partner til rødt kød.

McLaren Vale byder på mange druetyper

Du kan få flere skønne vine fra McLaren Vale, der er lavet på andre druer end Shiraz. For eksempel er Cabernet Sauvignon en anden prominent drue sammen med Grenache og Mourvèdre. Sammen med Shiraz har disse druer også resulteret i en række interessante rødvinsblandinger. Overordnet set kan du opdage en ret alsidig portfolio af vin fra McLaren Vale.

Er du mere til hvidvin? Du kan også opdage flot vinkort af hvidvine i McLaren Vale, der er domineret af Chardonnay og Sauvignon Blanc. Med Chardonnay herfra, kan du glæde dig til elegant hvidvin med hint af frugt og nødder. Trækker du op for en Sauvignon Blanc, kan du smage en varierende karakter af blandt andet tropisk frugt, oliven og med en frisk syrlig eftersmag. 

Vil du gå på yderligere opdagelse i vores vinunivers? Bilka.dk sørger for, at du kan finde den rette vin for dig med vores kæmpe vinudvalg