Microfiber strømpebukser

Strømpebukser bliver flittigt brugt af kvinder og børn verden over, da de er utrolig nemme at tage på og tilbyder en optimal pasform. Du kan nemt bruge dem til flere lejligheder, da vores udvalg indeholder forskellige designs. Gå på opdagelse i vores udvalg her på siden.

Strømpebukser denier

Er det tid til at købe nye strømpebukser? Få hjælp til at vælge det helt rigtige par med denne guide. Vi giver dig også gode råd til at passe godt på dine strømpebukser, så de holder længere. Læs med og bliv klogere!

Microfiber sikrer dig en god komfort

Microfiber er et syntetisk stof, som er sammensat af forskellige materialer. Er der for eksempel også elastan i, så er produkterne ofte kendetegnet ved at være mere bløde og elastiske. Strømpebukserne er derfor godt egnet til sportslige aktiviteter, da du nemlig får mere frihed i dine nye microfiber-strømpebukser, end hvis du valgte en model af bomuld. 

Hvis du elsker at gå i kjole, så kan du med et par strømpebukser i skønne farver gøre det året rundt. De varmer dine ben og gør det muligt, at du kan vise dine flotte stænger frem - også selvom vejret bliver koldere. Strømpebukserne er dog også oplagt til at blive brugt på sofaen, mens du sætter din yndlingsfilm på.

Bestiller du den forkerte farve eller model? Du kan let returnere dine strømpebukser, når du har tid og lyst. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret til vores kunder, fordi vi ønsker, at du får en god oplevelse, når du handler hos os. 

 

Pas godt på dine nye strømpebukser

Microfiber-strømpebukser skal vaskes med omtanke. Heldigvis kan vi på Bilka.dk hjælpe til med gode råd. Når du skal vaske dine strømpebukser, er det vigtigt, at du overvejer at bruge en vaskepose. Du beskytter strømpebukserne mod skarpe genstande, kroge og andre stykker tøj, som muligvis kan skade dine strømpebukser. De er produceret i tynde materialer og er derfor særligt udsat for disse sager. 

Heldigvis er en vaskepose super nem at bruge, og du kan med fordel også bruge den til dit andet tøj, så snart dine strømpebukser er vasket rene. Hvis du alligevel vasker med andre stykker tøj, så skal du naturligvis være opmærksom på, at du ikke blander forskellige farver sammen. På den måde undgår du, at din flotte, hvide skjorte pludselig er blevet rød eller navy.