Hjemmesko til damer

Fryser du dine fødder, når du går rundt på gulvet derhjemme eller i sommerhuset? Så find et par komfortable og varme hjemmesko til kvinder på Bilka.dk. Vi har sutsko i forskellige materialer, som er behagelige og varme. Se udvalget her på siden, og bestil i dag.

Skostørrelser

Er du i tvivl om hvilken størrelse sko du skal have? Vi hjælper dig med at finde frem til den rigtige størrelse.

Behagelige hjemmesko til damer i varme materialer

Udforsk udvalget af hjemmesko til damer på Bilka.dk, hvor vi har sutsko til hele året. Vi har et stort udvalg af forskellige modeller, og du ka’ med fordel udforske alle vores hjemmesko - find alt fra åbne klipklapper til lukkede uldsko. Er du i tvivl om, hvilken type hjemmesko du skal vælge? Så læs med herunder, hvor du ka’ blive klogere på dine muligheder.

Åben hjemmesko til kvinder - perfekt til sommermånederne

De åbne hjemmesko til kvinder er det perfekte valg til om sommeren. De er lette at tage af og på, da du nemt kan glide foden ind og ud af denne type hjemmesko. Du får godt med luft til overdelen af din fod, og underdelen er hele tiden i kontakt med hjemmeskoen, så du undgår at gå rundt på det kolde gulv. 

De åbne hjemmesko er også perfekte til at gå rundt i ude på terrassen, når gulvet er varmet op af solens stærke stråler. I vores udvalg af åbne hjemmesko til kvinder kan du blandt andet finde de populære designs fra Birkenstock. Se også udvalget af hjemmesko til mænd, og find et par til din bedre halvdel.

Lukkede damehjemmesko til de kolde måneder

Er du træt af at fryse fødderne på det kolde gulv om vinteren? Så er et par lukkede hjemmesko det perfekte valg for dig. De lukkede hjemmesko holder nemlig supergodt på varmen, da de - modsat de åbne - også har en overdel, som varmer dine fødder. Vi har også lukkede hjemmesko uden hælkap, så du hurtigt kan få dem på og af. 


Du ka’ finde lukkede hjemmesko til kvinder i forskellige materialer såsom bomuld og lammeuld. Lammeuld er det optimale valg, hvis du vil have et par hjemmesko, der er så varme som muligt. Matche dine lukkede hjemmesko til kvinder med en fed pyjamas.