Bøllehatte til børn

Bøllehat, sommerhat, solhat – kært barn har mange navne. En bøllehat fungerer som sommerhat til at skærme for solen for både store og små børn. Køb en praktisk og smart bøllehat på Bilka.dk 

Køb bøllehatte til børn med eller uden motiver

Vores bøllehatte fås i mange forskellige størrelser, farver og materialer. Alt efter dit barns alder, kan du vælge at købe en model med eller uden bindebånd. Båndet bindes under hagen og kan hjælpe med at holde hatten på dit barns hoved. Elsker dit barn blomster, dyr eller noget helt tredje? Så vælg en bøllehat med motiver lige efter dit barns hjerte. Er det en mere simpel stil, du går efter, så har vi også stilrene designs i udvalget.  

Vores bøllehatte til børn har UV-beskyttelse, som sikrer, at dit barns hovedbund og ansigt ikke bliver solskoldet på dage med et højt UV-indeks. Særligt på udlandsrejser kan UV-indekset blive så højt, at selv børn med masser af hår kan blive solskoldet.  

Bøllehattenes materialer er lette og luftige, så dit barn har nemt ved at ånde gennem dem. Og skulle hatten blive våd på en badetur til stranden, så tørrer den heldigvis hurtigt igen. 

 

Bliv klar til sommeren på Bilka.dk 

På Bilka.dk ka’ du også finde smarte kasketter med nogle af børnenes yndlingsmotiver på. Så har du et barn, der elsker at gå med kasket, kan du overraske ham eller hende. Bøllehatten er et vigtigt element i dit barns rejsetaske, når I skal på ferie, og det er solcreme og aftersun også. Find cremer til både børn og voksne på Bilka.dk samt spray mod insekter og flåter. Det er vigtigt at være godt beskyttet, uanset om I befinder jer i Danmark eller udlandet.  

 

Få hurtig levering på bøllehatte til børn 

Hvis I mangler andet til hverdagen, ferierne eller fester, så udforsk Bilka.dk og find dine produkter. Vi er dit hypermarked, med alt du skal bruge. Når du køber online, får du både hurtig levering samt ubegrænset returret. Dine produkter kan nemt byttes i et af vores landsdækkende varehuse.