Vanter til børn

På Bilka.dk kan du finde et hav af vanter til dit barn i forskellige farver og størrelser. Du vil med stor sandsynlighed kunne finde et par, som falder i både din og dit barns smag. Vores vanter er lavet i et flot og smart design og kan fås til en rigtig god pris. 

Hvilke vanter kan du få på Bilka.dk? 

I vores udvalg kan du finde varme vanter, handsker og luffer til børn i alle aldre. Alle vores produkter er desuden skabt i et flot og praktisk design med høj funktionalitet.  

Vores produkter fås i uld og bomuld, så dit barn undgår kolde fingre. Køber du vanter med fingre, så sikrer du, at dit barn kan få et bedre greb om eksempelvis sine legesager. Du kan finde produkterne i mange forskellige nuancer og med forskellige egenskaber.  

 

Find de helt rigtige vanter til dit barn 

Har du en baby, så anbefaler vi, at du finder et par vanter uden fingre - også gerne uden tommelfinger. Til dit lidt større barn, som skal lege i kulden på legepladsen i børnehaven, anbefaler vi et par vandtætte luffer med tommelfinger. Når dit barn bliver ældre, vil de ofte gerne have et par handsker med fingre, så de har god bevægelsesfrihed, når de leger.  

 

Leder du efter andet varmt tøj til dit barn? 

Du kan på Bilka.dk også finde tilhørende varme huer til dine nye vanter, så dit barn kan holde godt på den varme, der afgives fra hovedet om vinteren. Ønsker du at lave en helgardering, kan du også finde termotøj og uldtøj i god kvalitet og et flot design.  

 

Du få ubegrænset returret på dine produkter 

Når du handler på Bilka.dk, så får du ubegrænset returret på dine varer. Det betyder, at du til hver en tid kan bytte et produkt, som du fortryder, så længe produktet er uåbnet. Processen er simpel. Det eneste du skal gøre er at sende dine varer tilbage til vores returlager eller aflevere det i en af vores landsdækkende varehuse.  

Når du har modtaget dine returvarer, så tilbagebetaler vi dine penge så hurtigt som muligt. Vi tilbyder ikke ombytning, så hvis du ønsker at bytte et produkt til noget andet, skal du foretage en ny bestilling her på Bilka.dk