Huer til børn & baby

Når vi nærmer os de kolde måneder, så kommer huerne fra gemmerne. Alt afhængig af hvor hurtigt dit barn vokser, så skal du måske - igen - ud at finde en eller flere nye huer. Dem kan du finde her på Bilka.dk. Vi har nemlig smarte huer i flotte farver til mange forskellige aldre. 

Vælg den helt rigtige hue til dit barn 

Det kan være svært at gennemskue, hvilke slags huer der passer til hvilke måneder. Derudover er der mange overvejelser at gøre sig i forbindelse med dit barns behov og aktiviteter. Har din baby brug for en tynd, tyk eller totalomsluttende hue? Og hvad med dit større barn? Vi giver herunder nogle få hurtige råd. 

Har du en baby, så er det en god idé at finde en hue, der ikke strammer og ikke er for besværlig at få på. Om sommeren skal en hue primært beskytte din babys hovedbund fra UV-stråler. Den må derfor gerne være ultra tynd og i et let og luftigt materiale. Om vinteren skal huen være varm og samtidig dække mere af ørene og halsen. Når dit barn bliver ældre, så bør du overveje en elefanthue, der ligeledes dækker nakke og hals og sidder godt fast inde under overtøjet. På den måde sikrer du også, at huen ikke nemt falder eller bliver revet af.  

 

Find relaterede produkter på Bilka.dk 

Når du nu er på udkig efter huer til dit barn, så kan du med fordel også tage et kig på vores udvalg af vanter, så dit barn ikke fryser om sine hænder på legepladsen eller på tur. På Bilka.dk kan du også købe lækkert og billigt termotøj, som passer perfekt til efterårs- og forårsmånederne - eventuelt med lidt uldtøj indenunder.  

 

Har du fortrudt dit køb? 

Hvis du er kommet hjem med et produkt fra Bilka.dk, som du fortryder, så er der hjælp at hente. Vi tilbyder nemlig ubegrænset returret, så du kan returnere dine uåbnede varer når som helst. Det kan du nemt og hurtigt gøre enten i vores varehuse eller ved at sende dem til vores returlager.