Huer og vanter til børn

Når vi nærmer os de kolde måneder, så er det essentielt, at du og din familie kan holde varmen. Især når I bevæger jer udenfor. Du kan her på Bilka.dk finde huer og vanter til dit barn i mange forskellige størrelser, farver og former. Vi har også skønne matchende sæt til både piger og drenge.  

Udforsk alle vores huer og vanter til børn 

I vores varierede udvalg kan du finde tynde huer og vanter til efterårs- og forårsbrug samt tykkere versioner til de koldeste måneder. Find en hue, der passer til dit barn blandt nogle af disse muligheder: 

  • Almindelige huer 
  • Elefanthuer  
  • Babyhuer  
  • Luffer  

 

Vælg de rigtige huer og vanter til dit barn 

Det er ikke helt ligegyldigt, hvilke huer og vanter du bør vælge.. Alt afhængig af hvor gammelt dit barn er, og hvilke aktiviteter dit barn laver, så er der forskellige ting, du bør overveje.  

Til dit spædbarn er det en god idé at vælge en helt almindelig hue, som nemt kan komme af og på uden for mange voldsomme bevægelser. Derudover skal huen ikke stramme for meget på hovedet. Hvis du gerne vil undgå, at din baby får kolde hænder, så find et par luffer uden fingre - også helst uden tommelfinger. 

Er dit barn vuggestuealder, så kan det være nødvendigt med en elefanthue og vanter med længere skaft, som kan komme godt ind under overtøjet. På den måde kan de ikke så nemt hives eller falde af ved aktiviteter.  

 

Er du også på udkig efter overtøj? 

Mangler du også varmt tøj, som passer til huen og vanterne? Så har vi heldigvis et godt udvalg af termotøj og uldtøj, så dit barn kan holde varmen i mange timer ad gangen. Du kan finde overtøj i mange størrelser og neutrale nuancer, som passer til både piger og drenge. Derudover kan du købe flere sæt uden at skulle af med for mange penge. 

 

Bilka.dk giver dig ubegrænset returret 

Når du handler på Bilka.dk, så får du ubegrænset returret oven i købet. Det betyder, at du nemt kan returnere et produkt, hvis du er utilfreds eller kommet hjem med noget forkert. Du kan nemt returnere dine varer i vores varehuse eller sende dem tilbage til vores returlager.