Vippeserum og øjenbrynsfarve

Vippeserum har den effekt, at det styrker dine øjenvipper, så de kan blive fyldigere og længere. Øjenbrynsfarve er derimod farve til øjenbrynene, som du kan bruge til at definere brynene med. Er det noget for dig? Så find det store sortiment her på Bilka.dk.

Styrk dine vipper med vippeserum

Kender du det, at dine øjenvipper ofte falder af eller bare ikke ser ud af meget? Så har du måske brug for et godt øjenvippeserum, som giver dig følgende fordele: 

  • Vippeserummet hjælper til, at vipperne kan blive længere 
  • Vippeserummet bidrager til, at vipperne kan blive fyldigere 
  • Vippeserummet sørger for, at vipperne ikke så let knækker 

 

Alt i alt er påføringen lig med, at øjenvippeserummet kan give dig stærkere vipper, som både ser ud af mere i sig selv, og som har lettere ved at tage imod og at bære den tilhørende mascara

Med et af de gode øjenvippe-serummer, som du ka’ vælge imellem på Bilka.dk, kan du opleve en synlig forskel for dine vipper. Det tager tid at få vipperne styrket, så mens du venter, kan du prøve kræfter med kunstige øjenvipper, som smukt indrammer øjet. 

 

Vippeserum og øjenbrynsfarve går hånd i hånd

Når du vil forskønne dine øjne, skal du ikke glemme øjenbrynene, som er en af de dele af dit ansigt, der giver den største definition. Ændrer du på dine øjenbryn, får du et helt andet udtryk.  

Derfor kan det være en god ide at farve øjenbrynene med en øjenbrynsblyant, hvis du ikke fra naturens side allerede har smukt definerede øjenbryn – men det er det de færreste, der har.  

 

Sådan farver du dine bryn med vippeserum

Når du skal farve dine øjenbryn, er det en god ide at ”fylde hullerne ud”, så brynene bliver mere symmetriske – det skaber mere harmoni i ansigtet. Husk dog altid at vælge en nuance, der matcher din egen, for ellers får du et unaturligt udtryk.

Har du meget lyse bryn, kan du også vælge øjenbrynsfarve i en lidt mørkere nuance, så du kan få den ønskede ansigtsdefinition. Find alle produkterne på Bilka.dk, og fremhæv din egen skønhed.