Kropspleje

Forkæl dig selv eller én du holder af med vores lækre kropspleje produkter fra kendte mærker som Biotherm, Dennis Knudsen, Derma, Elizabeth Arden, L'Oréal og mange flere. Vi tilbyder produkter til alle hudtyper, så du helt sikkert kan finde noget til dig.

Gode råd til solcreme

Beskyt din hud mod solens stråler! I denne guide kan du blive klogere på, hvordan du kan beskytte din hud mod solen, når sommervejret melder sin ankomst. Du kan bl.a. læse mere om, hvor ofte du skal smøre dig ind i solcreme og hvor meget du skal drikke i varmen.

DEN BEDSTE SELVBRUNER

Hvis du nyder at føle dig lækker og solbrun hele året rundt, så kender du måske allerede til selvbruner. Læs mere om de forskellige typer af selvbruner i vores guide og find den bedste til dig.

Beskyt din hud med kropsplejeprodukter

Huden er kroppens største organ, og den betyder meget både for vores velvære og udseende. Den bliver påvirket af det liv, vi lever, og det vi oplever. Om vinteren rammes den af hårde, kolde og våde regndråber, om sommeren af solens varme stråler. Det er vigtigt at beskytte huden, og en god hudplejerutine kan gøre underværker for dig og din hud:

  • Få fornemmelsen af velvære og silkeblød hud
  • Forebyg rynker og andre tegn på modenhed
  • Nedsæt risikoen for eksem, skel og hudsygdomme

En god hudplejerutine er med til at sikre, at du har det godt. Der findes en lang række forskellige hudplejeprodukter, du kan bruge. De findes til alle hudtyper og problemområder, så du kan finde lige netop de produkter, der passer til dig. Kombinér evt. hudplejerutinen med et massageapparat for ekstra selvforkælelse.

Hvilke kropsplejeprodukter passer til dig?

Der findes et væld af forskellige kropsplejeprodukter. Herunder er nogle af de typer produkter, du måske kan overveje:

  • Hold huden hydreret: Dehydreret hud har en større tendens til at klø og skalle. Brug gode fugtgivende cremer – specielt hvis du døjer med tør hud.
  • Forebyg rynker: Vil du gerne have, at din hud forbliver så blød og glat som muligt? Overvej at brug nogle anti-rynke produkter, som hjælper huden med at holde sin form og elasticitet.
  • Beskyt dig mod solen: Solens varme stråler er fantastiske, men hvis du ikke passer på, kan de have en skadelig effekt på din hud. Brug altid solcreme, når du er i solen, og overvej at bruge After Sun produkter efter lange dage på stranden. 
  • Vask huden nænsomt: En god showergel er med til, at huden ikke blot føles ren, men også blød og lækker efter et bad. 

Find alle de kropsplejeprodukter, du har brug for i det store udvalg herover.