Produkter til ansigtspleje
Produkter til ansigtspleje

Hudpleje

I vores hudplejekategori finder du alt, hvad du har brug for til din daglige rutine og særlige plejebehov. Med et bredt udvalg af produkter, der dækker alt fra fugtgivende cremer til ansigtsmasker, er det vores mission at tilbyde dig kvalitetsprodukter, der både kan pleje, fugte og rense netop din hud.  

Gode råd til solcreme

Pas på din hud, når du bevæger dig ud i sommervejret! Det er vigtigt, at du beskytter din hud mod solens stråler. I denne guide kan du blive klogere på, hvordan du kan beskytte din hud mod solen, hvordan solcreme virker og meget mere.

DEN BEDSTE SELVBRUNER

Hvis du nyder at føle dig lækker og solbrun hele året rundt, så kender du måske allerede til selvbruner. Læs om de forskellige typer af selvbruner i vores guide her og den bedste til dig.

Rækkefølgen i din hudplejerutine

En god hudplejerutine er med til at holde din hud sund og frisk at se på. Men hvilken rækkefølge er det nu lige, at de forskellige hudplejeprodukter skal bruges? Vi hjælper dig med rækkefølgen i denne guide. 

Plej din hud både nat og dag 

Dag- og natcreme er en vigtig del af rigtig mange hudplejerutiner. Og netop derfor kan du naturligvis finde et godt udvalg af ansigtscremer for at give din hud optimal pleje og næring – uanset tidspunktet på dagen.  

Dagcreme sørger for at beskytte huden mod daglige påvirkninger som forurening og UV-stråler. En natcreme hjælper derimod med at reparere og genopbygge huden, mens du sover. Ved at bruge begge typer cremer kan du sikre, at din hud forbliver hydreret og strålende.  

 

Brug de rette produkter til at rense dit ansigt 

Ansigtsrens og serum kan gavne enhver – uanset om du bruger makeup eller ej. Ansigtsrens er designet til at fjerne snavs, olie og makeup fra huden, hvilket skaber en ren og frisk base for efterfølgende produkter.  

Serum, derimod, er koncentrerede blandinger, der trænger dybt ind i huden for at modvirke eksempelvis rynker, pigmenteringer eller dehydrering. At bruge disse to produkter sammen kan altså være med til at forbedre hudens udseende. 

Hvis det skal gå lidt hurtigt eller være nemt at have med på farten, så kan du overveje at benytte renseservietter. De, ligesom en ansigtsrens, sørger for at fjerne makeup og urenheder fra din hud. Og så er de nemme at benytte, da de ikke kræver vand og kan smides direkte i skraldespanden efter brug. 

 

Forkæl dig selv lidt ekstra med hudpleje 

En gang eller to om ugen, kan det være en god idé at pleje din hud lidt ekstra. Og det kan du blandt andet gøre med en lækker ansigtsmaske. På Bilka.dk finder du flere forskellige typer, så du kan vælge netop den, der passer til din hudtype. Men du kan også vælge mellem forskellige former for masker, der eksempelvis størkner og skal vaskes af eller stivner og kan pilles af i ét stykke. 

Sagt med andre ord har vi på Bilka.dk alt, du har brug for, hvis du gerne vil passe godt på din hud.