Selvbruner

På Bilka.dk kan du finde et omfattende sortiment af selvbrunere, der kan hjælpe dig med at opnå den perfekte solbrune glød. Du kan vælge mellem flere forskellige mærker samt typer af selvbruner, så du kan føle dig solbrun hele året rundt. Udforsk sortimentet her på siden, og find din foretrukne selvbruner på Bilka.dk. 

Vælg den type selvbruner, der passer til dig 

I sortimentet af selvbrunere på Bilka.dk finder du flere forskellige typer, der hver især har deres unikke egenskaber.  

  • Selvbruner som gel er let at påføre og er samtidig hurtigtørrende – ideel til en travl hverdag.  

  • En olie er fugtgivende og efterlader huden med en naturlig glød, hvilket passer godt til tør hud.  

  • Selvbruner-spray er nemt at fordele jævnt på huden og egner sig til alle hudtyper.  

  • Mousse er luftig og let og giver en dyb, intens farve, og egner sig især til medium til mørk hud.  

  • Lotion er fugtgivende og har en mere gradvis effekt, hvilket gør den til et oplagt valg til lys hud eller dem, der ønsker en subtil glød.  

Der er altså nok at vælge imellem, og det er blot at vælge den type selvbruner, du personligt foretrækker.  

 

Opnå flotte resultater med selvbruner 

Selvbrunere kan give dig en strålende glød, når du anvender dem korrekt. For at få det bedste resultat bør du starte med at eksfoliere huden for at fjerne døde hudceller, hvilket sikrer en jævn farve. Når huden er ren og tør, kan du påføre selvbruneren.  

Brug cirkulære bevægelser for at fordele produktet jævnt og undgå striber. Fokuser på ét område ad gangen, og husk at vaske hænderne mellem hver påføring for at undgå farvede håndflader. Efter påføring bør du altid vente et par timer, før du tager tøj på eller går i bad. 

 

Forkæl din hud med lækre produkter fra Bilka.dk 

Selvbrunere giver dig mulighed for at få en flot, solbrun glød uden at udsætte din hud for skadelige UV-stråler. Du kan dermed opnå det ønskede resultat på en sund og sikker måde.  

For at føle dig ekstra lækker og velplejet, kan det dog være en god idé at investere i flere typer hudpleje. For selvom din hud får fugt og pleje de dage, du benytter selvbruner, kan den stadig have gavn af pleje de dage, du ikke skal holde den brune glød ved lige. Her kan du eksempelvis bruge kropspleje såsom lotion eller creme, så du hver dag kan føle, at du har lækre og bløde ben.