Runde trampoliner

De fleste børn elsker at hoppe på trampoliner, og du kan også tage del i legen og få kvalitetstid med dine børn. Se vores runde trampoliner på Bilka.dk, og find den størrelse, der passer til din have. Så kan hele familien hoppe og grine sammen. 

Inground vs. onground

Når trampolinens placering er besluttet, bør du overveje om det skal være en alm. havetrampolin på ben eller om trampolinen skal være nedgravet i haven. Denne videogennemgang kan hjælpe dig til at forstå forskellen på de to typer af trampoliner.

Få mange underholdende stunder på en rund trampolin 

En trampolin er underholdende for både børn og voksne. Det kilder i maven, når du hopper højt op i luften, og mange børn kan bruge flere timer på en trampolin. Selvom du er voksen, kan du dog også deltage i legen, og på den måde kan dig og dine børn få gode timer sammen med grin og smil.  

Dine børn vil sikkert elske en trampolin i haven. Når børnene hygger sig udenfor på en trampolin, så får de frisk luft og brugt en masse af deres energi. Det er både sundt, og så vil de have det virkelig sjovt både alene, med deres kammerater eller i selskab med dig. En rund trampolin er helt ideelt til leg udendørs.  

Undgå uheld på trampolinen med sikkerhedsnet 

På Bilka.dk kan du finde forskelligt tilbehør til runde trampoliner, blandt andet sikkerhedsnet. Med et sikkerhedsnet kan du sikre, at børnene aldrig falder ud over kanten og slår sig, når de hopper på trampolin. Det er altid en god ide at have opsyn med de yngste, når de leger på trampolinen, men hvis du skulle kigge væk et øjeblik, så kan sikkerhedsnettet sikre, at dine børn ikke kommer til skade. 

Det kan også være en god ide at grave den runde trampolin ned i græsplænen, så trampolinens overflade flugter med græsset. På den måde kan hverken børn eller voksne falde ned og slå sig.  

Ønsker du at returnere dit køb, så har Bilka.dk fri returret, så længe din vare er uåbnet. Du kan sende din vare til vores returlager, eller du kan besøge din nærmeste Bilka, hvor vores personale kan hjælpe dig.