Babygynger

Giv dit barn en sjov kildetur med en sikker babygynge til indendørs og udendørs brug. Vi har stort set alt indenfor udendørs legetøj, heriblandt gynger til babyer og børn. De er naturligvis godkendte til børn og med komfort. Dermed får dit barn den bedst mulige oplevelse. 

Få en udendørs babygynge med komfort 

En god gyngetur kan bringe smilet frem hos de fleste børn. Derfor er det heller ikke så underligt, at en babygynge er utrolig populær hos mange familier. Måske husker du selv, hvordan verden gik op og ned, mens det kildede i maven? 

Vil du give de samme positive oplevelser videre til dit barn, så har vi på Bilka.dk flere udendørs babygynger. Køber du en fra vores udvalg, får du fordele som: 

  • Gyngens bevægelser styrker barnets sanser 
  • Dit barn kan grine helt nede fra maven af 
  • Høj ryg for komfort og holdbare reb 

 

Find flere sikre gynger og rutsjebaner på Bilka.dk. Mangler du et gyngestativ til dine gynger, så har vi selvfølgelig også det. Vores udvalg indenfor udendørs leg passer godt sammen med hinanden, så du kan skabe et udendørs legeområde, der også ser indbydende ud.  

 

Sådan finder du den perfekte babygynge 

Alle vores babygynger er naturligvis sikre at bruge og kan klare stor belastning – faktisk helt op til 100 kg. Det er dog ikke en garanti for alle produkterne, og du bør derfor læse mere om den enkelte gynge i vores udvalg af legetøj. Så er du sikker på, at den passer til netop dit barns alder og vægt. 

Hvilken babygynge er så bedst for dit barn? Først og fremmest skal den være godkendt til dit barns alder. Derudover må gyngen gerne have en høj ryg for ekstra komfort og en sele for optimal sikkerhed. Er du usikker på, hvor høj gyngen skal hænge, så vælg en model med justerbart reb. 

Er du på udkig efter en udendørs babygynge, så er den mest praktisk, hvis den er holdbar og tåler regn. Her er kraftig plastik ofte et godt valg. Det tåler nemlig barsk vejr og er samtidig nem at rengøre. Detaljer som vejrbestandige reb er også en fordel.