Overrask dine børn med et nyt og sikkert gyngestativ

Skal ungerne forkæles med et gyngestativ? Både store og små elsker at gynge og med et gyngestativ i haven er der timevis af underholdning hjemme. Find det her på siden – vi har nemlig et stort udvalg af gyngestativer. Det gælder, uanset om du er på udkig efter en stor eller lille model, eller om det skal være i træ eller i stål.

Find et gyngestativ til børnene

Det er ikke uden grund, at gyngerne tit er det mest populære område på legepladsen. Det er sjovt, og så giver det både adrenalinkick og frisk luft i kinderne at gynge. Det behøver ikke være forbeholdt legepladsen eller institutioner. Køb et gyngestativ til ungerne, så de får deres helt eget. De vil elske dig for det! 

  • Timevis af udendørs sjov og frisk luft i kinderne

  • Masser af underholdning til både store og små

  • Vælg imellem forskellige modeller og materialer

Underholdningen er sikret for både store og små med et gyngestativ, som du finder her på siden. Du kan vælge imellem forskellige materialer – herunder i stål og i træ – ligesom vi har både store og små gyngestativer. 

Vælg det rigtige gyngestativ

Gyngestativet skulle meget gerne kunne underholde børnene i så lang tid som muligt. Det betyder, at du med fordel kan gøre dig en række grundige overvejelser, inden du køber gyngestativet. Det gælder især materiale og størrelse. 

  • I forhold til materialevalget er det i høj grad et spørgsmål om, hvor længe gyngestativet skal holde, hvor permanent det skal være og ikke mindst, hvor meget tid, du agter at bruge på vedligeholdelsen. Et gyngestativ i træ er i udgangspunktet et robust valg, der vil kunne holde i mange år. Træ er dog også et materiale, der kræver vedligeholdelse med træbehandling – men hvis du kan leve med dette, så har du et gyngestativ, der smukt komplimenterer havens farver. 

Stål er ligeledes et langtidsholdbart materiale og af den grund er det ofte gyngestativer i stål, som man ser på offentlige legepladser. En af de klare fordele ved stål er, at de – i modsætning til træ – bevarer farven og er helt vedligeholdelsesfri. 

  • Når du skal finde ud af, hvor stort et gyngestativ, du skal købe, er der flere ting, du skal have i tankerne. Størrelsen, du kan vælge, afhænger naturligvis af, hvor meget plads du har i din have eller i det udeareal, hvor det skal stå. Hvis ellers haven eller udeareal tillader det, kan du vælge et stort gyngestativ – det giver plads til flere gynger og dermed flere legende børn ad gangen og forskellige gyngetyper, så underholdningen er sikret i længere tid ad gangen og i flere år.

Køb et gyngestativ på Bilka.dk

Gør haven klar til sjov og gode udestunder, og bestil et gyngestativ på Bilka.dk i dag. Vi har Danmarks største vareudvalg, så her finder du alt, du skal bruge. Det gælder også gynger, som du kan finde i forskellige slags og typer, herunder gyngesæde samt baby- og netgynger. Find det hele her.