Rutsjebaner

Forkæl dine børn med en sjov og sikker rutsjebane til haven. Med en rutsjebane, som du kan tilkoble dit legetårn, får ungerne et adrenalinkick, vindsus i lokkerne og timevis af underholdning. På alle vores rutsjebaner er der mulighed for vandtilslutning, så den kan forvandles til en vandrutsjebane. Du finder den på siden her, hvor der er flere forskellige størrelser og farver at vælge imellem. 

Find en rutsjebane til haven her

Det er ikke uden grund, at alle børn og barnlige sjæle elsker rutsjebaner – en tur herpå giver vind i håret, adrenalinsus og frisk luft. En rutsjebane er med andre ord en god investering til haven, som vil gøre dig populær hos de mindste. Hvis du allerede har et legetårn i haven, behøver det ikke være en dyr og omfattende investering – med et af modellerne her fra siden kan du nøjes med at opgradere legetårnet med en rutsjebane, som du let kan montere herpå, som med sikkerhed giver ungerne et adrenalinkick, vindsus i lokkerne og timevis af underholdning.

  • Monteres let på dit legetårn
  • Adrenalinsus, vind i håret og frisk luft i kinderne
  • Timevis af udendørs underholdning til både store og små

 

Find de monterbare rutsjebaner her på siden, hvor du kan vælge imellem forskellige farver. Der er ligeledes flere størrelser at vælge imellem, så her er rutsjebaner for både store og små børn.

Vælg en vejrbestandig model

Når du skal købe en rutsjebane til haven, er det naturligvis vigtigt at have materialet for øje. Da rutsjebaner typisk er fremstillet i plastik, skal du være opmærksom på, at solens UV-stråler kan have en blegende effekt. Det er derfor en fordel at gå efter en model i et UV- og vejrbestandigt plastmateriale, der ikke ændrer sig i farven som følge af solen.

Få din egen vandrutsjebane

Samtlige af de rutsjebaner, som du finder på siden her, har mulighed for vandtilslutning. Det betyder, at du let kan tilslutte en vandslange for at få din helt egen vandrutsjebane i haven. Det er både sjovt – og tiltrængt – om sommeren, hvor temperaturerne er høje, og solen står skarpt.

 

Bestil en rutsjebane her

Gør børnenes legetårn endnu sjovere og sørg for endnu flere timers udendørs underholdning med en rutsjebane her fra siden og bestil den hjem i dag. Skal ungerne forkæles med flere legesager og -redskaber i haven? Du finder det hele i vores brede udvalg, hvor vi bl.a. har et væld af forskellige gynger og gyngestativer, sjove og udfordrende legetårne samt trampoliner.