Træpavilloner

En træpavillon er en lækker oase i haven, hvor du kan skærme dig og din familie fra sol, vind og vejr. Find din nye pavillon her og giv din have sjæl.
 

Masser af udendørstid i din egen pavillon i træ

Med en pavillon i træ får du en oase og et frirum i haven, hvor du kan slappe af og hygge dig sammen med familie og venner eller i dit eget gode selskab. Vælg den model, der dækker dit behov for plads – og indret dig præcist, som du har lyst til, og som giver dig det udeliv, som du drømmer om.

  • Findes i flere modeller og størrelser
  • Er nem at kombinere med diverse udstyr og tilbehør
  • Fås i flere prisklasser

Brug din nye træpavillon, som du har lyst, der er masser af muligheder, uanset vejret – året rundt. Det er nemlig en af dens fornemste funktioner – at skærme dig mod vind og vejr, hvad enten det så er skarpt sollys, en pludselig regnbyge eller en kølig vind.

 

Skab dit helt eget fristed

Hvordan du indretter dig, bestemmer kun du. Mulighederne er mange. Hvad for eksempel med nogle lækre havemøbler med komfortable hynder, store krukker med smukke blomster og planter og nogle skønne plaider og puder? Du kan også omgive pavillonen med nogle flotte træer og buske, så den virkelig føles som en fantastisk oase. Du finder det hele her i onlineshoppen.

 

Hvad skal jeg vælge?

Selv om vi har et spændende udvalg af træpavilloner af høj kvalitet, som helt sikkert vil gøre udendørslivet hjemme i haven endnu hyggeligere, kan det naturligvis godt være svært at bestemme sig for en model. Her er et par vigtige punkter, som du bør have i tankerne:

  • Størrelse: Pavilloner fås i flere størrelser. Måske skulle du overveje at investere i en lidt større model, end du oprindeligt havde i tankerne? Med en dejlig pavillon i haven, vil du nemlig blive et populært bekendtskab blandt familie og venner, og det kræver naturligvis rigelig med plads til alle.
  • Model: Vi fører et bredt udvalg af pavilloner fra danske PLUS. Du er hermed garanteret et virkeligt kvalitetsprodukt. Tjek "beskrivelse" og "specifikationer " for masser af praktiske og nyttige informationer om de enkelte modeller.
     

Køb din nye pavillon i træ på Bilka.dk

Har du fundet frem til den træpavillon, som du bare må eje? Så bestiller du den nemt og hurtigt online på Bilka.dk. Når du bestiller for over 1.000 kr., sørger vi for gratis levering hjem på din adresse. Foretrækker du selv at afhente den i et af vores mange varehuse, er det naturligvis også muligt.